2777
2789
خواب بد دیدم دیگه نتونستم بخوابم.اینقدربدبودفکرکردم واقعیه.😳😳

بهش فکر نکن...اگه تونستی برای یه نفر تعریفش کن. میگن خواب بد و تعریف کن تا اثرش بره.

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
..الان داشتم اخبار و میخوندم انقدر از امروز کاهش دما داریم ...

نمیدونم چرا زمین و هوا یهو باهم قاط میزنن هرموقع هوا شروع به سرد شدن میکنه زمینم بد قولنج میکنه مثل زلزل بم و کرمانشاه و اینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش فکر نکن...اگه تونستی برای یه نفر تعریفش کن. میگن خواب بد و تعریف کن تا اثرش بره.

ولی من شنیدم تعریف نکن تا تعبیر نکنن

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕
من همدانیم، ما هم زلزله رو احساس کردیم و من به خاطر دخترای گلم خوابم نبرد....

ان شا الله که دیگه چیزی نمیشه...خدارو شکر که حدی نبوده

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
نمیدونم چرا زمین و هوا یهو باهم قاط میزنن هرموقع هوا شروع به سرد شدن میکنه زمینم بد قولنج میکنه مثل ...

اره اکثرا اینجوریه...

خواب بد دیدم دیگه نتونستم بخوابم.اینقدربدبودفکرکردم واقعیه.😳😳

صلوات بفرس انشاءلله که خیر بوده

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕
سلام منم از دیشب بیدارم پسرم تا الان داره بازی میکنه چیکارش کنم ای خداااا من زلزله ثابت دارم تو خو ...

سلام..ای جان...هنوز انرژیش تموم نشده....

سلام منم از دیشب بیدارم پسرم تا الان داره بازی میکنه چیکارش کنم ای خداااا من زلزله ثابت دارم تو خو ...

ای جانم خدا حفظش کنه😂😙

ولی من شنیدم تعریف نکن تا تعبیر نکنن

هر کی یه چیزی میگه دیگه...نمیدونم والا کدومش درسته.