2777
2789
نمیدونم چرا زمین و هوا یهو باهم قاط میزنن هرموقع هوا شروع به سرد شدن میکنه زمینم بد قولنج میکنه مثل ...

فک کنم زلزله دنبال من اومده آخه من تو زلزله دورود هم بودم اونم نصف شب ساعت ۲ بود من شوکه شدم تا نیم ساعت فقط جیغ میزدم

الانم که از ترس و از سرما دلم درد میکنه😢😢😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توذهنمه من بهش فکرنمیکنم اون منو ول نمیکنه،شوهر وبچه هام خوابن

سعی کن فکرتو منحرف کنی..یه صدقه بده فردا...

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
بهتره خواب رو برای آب روان تعریف کنی، اگه برای دیگران تعریف کنی هر تعبیری که بکنن همون اتفاق میفته

آره

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕

بیخودی احساساتی شدم واسه کرمانشاه انگار همدردی نمیخواستن اصلا تحویل نگرفتن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ممنون چرابه فکرخودم نرسید.بازم ممنون

خواهش میکنم عزیزم😙

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕
استارتر چرا دعوات شد

شوهرم عادت داره شبا بیدار میشه یه چیزی میخوره مثل کیک یا میوه...امشب دقیقا کاغذ کیک و کنار گوش من باز کرد منم از خواب پریدم دیگه خو ابم نبرد اومدم تو اتاق نشستم من که اومدم اقا قاطی هم میکنه میگه حالا مگه چی شده ...چرا قاطی میکنی .منم جواب ندادم ..

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔

میگن زمان حضرت علی (ع) یه خانمی همسرش رفته بوده مسافرت و خواب میبینه که ستون خونه اش ریخته میره پیش حضرت علی (ع) و خوابش رو تعریف میکنه و ایشون میفرمایند که ثروت زیادی به تو میرسه، شب بعد هم همین خواب رو میبینه و باز حضرت همون تعبیر رو میکنن و سب سوم که این خواب رو میبینه سر راه خانمی رو میبینه و خواب رو برای اون تعریف میکنه

میگن زمان حضرت علی (ع) یه خانمی همسرش رفته بوده مسافرت و خواب میبینه که ستون خونه اش ریخته میره پیش ...

خب؟

بی خیال مهم نبووده

من اینقدر دوست دارم بخوابم بعد شوهرم بیدار شه زودتر من

همیشه بعد اون میخوابم قبلشم بیدار میشم

وقتی میبینممثلا صبح پا شده صدا هم بکنه خوشحال میشم😄😄