mamantootfarangi مدیر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 عنوان کسی هست ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 186 پست چرا بیدارید؟ منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔 1396/08/22 | 04:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92196 سررررردمه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 آره عزیزم خدا بهم لطف داشته و دو تا فرشته ناز بهم داده خدا حفظشون کنه ان شا الله. منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 سررررردمه برو زیر پتو ... منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 عجب شبی بود دیشب سینه هام درد میکرد پیش مامانم خوابیدم جاتنگ بود اصلا یک وضعی الان بهتری؟ منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
پژویان عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 6743 ولش مهم نیست واقعا مهم نیست خودتو ناراحت نکن😘 میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین .................................🌷🌷🌷