2777
2789
از جمله ای که نوشتی متوجه شدم ولی برام عجیبه، خب شما میتونی بچه تو ورست تربیت کنی و اینقدر بهش محبت ...

اره قبول دارم ولی همش میگم به خاطر دل خودم یه بچه بیارم وقتی بزرگ شد خدای نکرده اگه مریض بود یا مشکلات زندگی بهش فشار اورد اونوقت چی...گناه داره...از بس خودم سختی کشیدم

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از برای شیر نی نی بیدار شدم  پناه برخدا خواب ندارین؟؟؟🤤

سلام ..نه والا میبینی که.

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
اره قبول دارم ولی همش میگم به خاطر دل خودم یه بچه بیارم وقتی بزرگ شد خدای نکرده اگه مریض بود یا مشکل ...

عزیزم هیچوقت این حرفو نرن دنیا پر از مشکلات جور واجوره فقط برای بچه شما که نیست، اگه همه مثل شما فکر میکردن که بقای نسل زیر سوال میرفت!

عزیزم هیچوقت این حرفو نرن دنیا پر از مشکلات جور واجوره فقط برای بچه شما که نیست، اگه همه مثل شما فکر ...

میدونم..ولی دلم نمیخواد هیچکس و بیارم به این دنیا .این دنیا خیلی بی رحمه..با اینکه خیلی مادر شدن و دوست دارم ...

میدونم..ولی دلم نمیخواد هیچکس و بیارم به این دنیا .این دنیا خیلی بی رحمه..با اینکه خیلی مادر شدن و د ...

خودت رو از این نعمت محروم نکن عزیزم مادر شدن لذتی داره که با هیچ لذتی توی دنیا قابل تعویض نیست

چی تو دلته؟

ولش مهم نیست  

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خودت رو از این نعمت محروم نکن عزیزم مادر شدن لذتی داره که با هیچ لذتی توی دنیا قابل تعویض نیست

اره قبول دارم..شما چی ؟بچه دارید ؟