mamantootfarangi مدیر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 عنوان کسی هست ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 186 پست چرا بیدارید؟ منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔 1396/08/22 | 04:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_سعیدی عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 7324 عزیزم ناراحت نباش هر کس یه اخلاقی داره شما خواستی خوبی کنی دیگه بقیش مهم نیست دیدی عکس پسرمو
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92214 عزیزم ناراحت نباش هر کس یه اخلاقی داره شما خواستی خوبی کنی دیگه بقیش مهم نیست ظاهرا که دستم نمک نداره البته خدا نکنه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
پژویان عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 6743 چه نی نی نازی فکر کنم قبلا دیدمش انگار اشناس ساعت 2 بیدار شده به بقیه ی شیطونیاش برسه😍😍😍 میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین .................................🌷🌷🌷
خانوم_سعیدی عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 7324 چه نی نی نازی فکر کنم قبلا دیدمش انگار اشناس😍😍😍 مرسی عزیزم
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 من باید برم دستشویی حال نداااارم اه خخخخخ ....پاشو نگه ندار...خوب نیست. منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
پژویان عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 6743 ظاهرا که دستم نمک نداره البته خدا نکنه بهش فکر نکن اصلا مهم نیست😍❤ میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین .................................🌷🌷🌷
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92214 بهش فکر نکن اصلا مهم نیست😍❤ واقعانام فقط یک چیزی تو دلمه .... کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 فعلا شبتون بخیر شب بخیر خوب بخوابی منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 ماپان توت فرنگی یه سوال؟!! جانم؟ منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 سما نینی نداری؟ نه ندارم . نمیخوام هم بیارم .. منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
لللللعللللل عضویت: 1396/06/19 تعداد پست: 211 نه ندارم . نمیخوام هم بیارم .. از جمله ای که نوشتی متوجه شدم ولی برام عجیبه، خب شما میتونی بچه تو ورست تربیت کنی و اینقدر بهش محبت کنی که هیچوقت این حرفو بهت نزنه!