عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
بچه ها ببخشید من اون داستانی رو که در مورد خواب تعریف کردم با تکیه به حافظه خودم تعریف کردم و یه جاهایی از اون دقیق نبود الان دقیقشو از نت پیدا کردم براتون میذارم
در حدیث معتبر دیگر فرمود که زنی در زمان حضرت رسول صلّی اللّه علیه وآله وسلّم شوهرش در سفر بود خواب دید که ستون خانه اش شکست، بحضرت عرض کرد حضرت فرمود، که شوهر میآید بسلامت پس چنان شد، بار دیگر شوهرش بسفر رفت و او چون خوابی دید حضرت چنین تعبیر فرمود، و شوهرش آمد، باز مرتبه دیگر شوهرش بسفر رفت او چنین خوابی دید، بمرد شومی برخورد و این خواب را نقل کرد، و او گفت که شوهرت میمیرد چنان شد این خبر بآنحضرت رسید فرمود که چرا تعبیر خوب برای او نکرد.
نترس..ان شا الله که نمیاد ..بگیر با خیال راحت بخواب.
ان شاءالله😢
عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️