mamantootfarangi مدیر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 عنوان کسی هست ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 186 پست چرا بیدارید؟ منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔 1396/08/22 | 04:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لللللعللللل عضویت: 1396/06/19 تعداد پست: 211 اون خانم میگه خب معلومه همسرت ستون خونته و وقتی ستون ریخته یعنی همسرت از دنیا میره بعد اون خانم میرسه خدمت حضرت و ایشون میگن چرا سر راه خوابت رو تعریف کردی چون اون خانم اونطور خوابت رو تعبیر کرد پس همسرت از دنیا میره!
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 شوهرتون مثل منه.منم نصف شبا گرسنم میشه.میرن غذا گرم میکنم میخورم. تا این حد گشنه میشی؟ببخشید عزیزم ولی چاق نمیشی؟ منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92214 چرا؟؟ تاپیکت؟؟ کرمانشاه زیاد مذهبی نیستن😂😂😂 من گریم گرفت بخاطر کرمانشاه امروز اونوقت هیچی نگفتن کامنت گذاشتم هیچی جواب ندادن کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
پژویان عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 6743 سلام صبحتون بخیر منم الان بیدار شدم میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین .................................🌷🌷🌷
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 اون خانم میگه خب معلومه همسرت ستون خونته و وقتی ستون ریخته یعنی همسرت از دنیا میره بعد اون خانم میرس ... چه جالب... منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 من گریم گرفت بخاطر کرمانشاه امروز اونوقت هیچی نگفتن کامنت گذاشتم هیچی جواب ندادن شاید کسی از کرمانشاه نبوده . شاید هنوز درگیر زلزله بودن .. منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 سلام صبحتون بخیر منم الان بیدار شدم سلام صبح بخیر... منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
۰۰۰خانومی۰۰۰ عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 2961 من گریم گرفت بخاطر کرمانشاه امروز اونوقت هیچی نگفتن کامنت گذاشتم هیچی جواب ندادن ببخش عزیزمما واقعا وحشت زده ایم سرماهم حسابی حالمونو گرفته
mariiiiiiiiiiya عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 2935 تا این حد گشنه میشی؟ببخشید عزیزم ولی چاق نمیشی؟ اخه من چون شوهرم ناهار خونه نیست میلم نیست چیزی بخورم و شام هم کلا نمیخوریم بخاطر شوهرم ک وزنش میره بالا.منم نصف شب ک گشنم میشه میرم یواشکی چیزی میخورم.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92214 شاید کسی از کرمانشاه نبوده . شاید هنوز درگیر زلزله بودن .. چرا بابا تاپیک کرمانشاهیا بود اصلا کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
mariiiiiiiiiiya عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 2935 سلام صبحتون بخیر منم الان بیدار شدم سلام صبح بخیر.ما دیگه کم کم میخواییم بخوابیم.شماها بیدار شید کمی از زلزله بگید تا ما بیدار شیم.
پژویان عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 6743 من گریم گرفت بخاطر کرمانشاه امروز اونوقت هیچی نگفتن کامنت گذاشتم هیچی جواب ندادن اتفاقا زی زی جان تاپیکت خیلی به موقع بود دوست داشتم یه کم قران بخونم حال نداشتم راه برم قرانو بیارم که تاپیک زدی همون ایت الکرسی رو خوندم میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین .................................🌷🌷🌷
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92214 ببخش عزیزم ما واقعا وحشت زده ایم سرماهم حسابی حالمونو گرفته بیخیال دفعه ی بعدی دیگه نمیرم تاپیکاشون هرچند دلم نمیاد مواظب باشید کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92214 اتفاقا زی زی جان تاپیکت خیلی به موقع بود دوست داشتم یه کم قران بخونم حال نداشتم راه برم قرانو بیارم ... اونو نمیگمای وای ت هم کرمانشاهی؟ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
۰۰۰خانومی۰۰۰ عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 2961 بیخیال دفعه ی بعدی دیگه نمیرم تاپیکاشون هرچند دلم نمیاد مواظب باشید ممنونبرامون دعا کن🤗