mamantootfarangi مدیر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 عنوان کسی هست ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 186 پست چرا بیدارید؟ منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔 1396/08/22 | 04:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پژویان عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 6743 سلام صبح بخیر.ما دیگه کم کم میخواییم بخوابیم.شماها بیدار شید کمی از زلزله بگید تا ما بیدار شیم. شب و روزتون بخیر عزیزم خوابهای خوب ببینید😍 میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین .................................🌷🌷🌷
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 منم هیشکی اینجا تحویل نگرفت اینجا؟چرا....شرمنده... منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
پژویان عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 6743 اونو نمیگمای وای ت هم کرمانشاهی؟ نه بابا. چی شده بود مگه میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین .................................🌷🌷🌷
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92214 نه بابا. چی شده بود مگه زلزله کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 سلام کردم اول تاپیک ببخشید ...سلام...صبح بخیر.. نخوابیدی؟یا تازه بیدار شدی؟ منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
خانوم_سعیدی عضویت: 1396/03/20 تعداد پست: 7324 ببخشید ...سلام...صبح بخیر.. نخوابیدی؟یا تازه بیدار شدی؟ نه نخوابیده بودم عزیزم
پژویان عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 6743 زلزله نه جریان تاپیکتو میگم من ندیدم میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین .................................🌷🌷🌷
mamantootfarangi مدیر استارتر عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 2291 نه نخوابیده بودم عزیزم به خاطرزلزله؟ما هم اینجا یه ذره لرزیدم منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
پژویان عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 6743 نه نخوابیده بودم عزیزم سلامشما خانم سعیدی هستین یا اقای سعیدی؟! میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین .................................🌷🌷🌷
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92214 نه جریان تاپیکتو میگم من ندیدم من ک تاپیک نزدم ک تاپیک کرمانشاهیا بود رفتم اصلا تحویل نگرفتن که کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
پژویان عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 6743 نه خانومم پس چرا اقایی😅😂شوخی کردم عزیزم😊 میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین .................................🌷🌷🌷