2777
2789
روانی هستم میخام برا بار هزارم و شهرزاد ببنیم 😤🤣ن هم گردن زنی هم جوکر

بلا نسبت😂😂😂

من واقعا طاقت نیاوردم شهرزادو کامل ببینم چندسال پیش که ۱۵ سالم بود زدم قسمت اخر خیلی ناراحت شدم بابت فوت قباد دیگه ادامه ندادم

یک صلوات برام میفرستید❤️

عزیزم میدونم الان حالت بده ولی میگذره

فک میکردم میگذره

ولی فهمیدم تا خودم نخوام نمیگذره

و نمیتونم خودمو راضی کنم 

قلبم هنو قبول نکرده ک فراموشش کنم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکردم میگذرهولی فهمیدم تا خودم نخوام نمیگذرهو نمیتونم خودمو راضی کنم قلبم هنو قبول نکرده ک فرامو ...

اصلان  آنقدر دلم پره فقط میخوام گریه کنم از حرفایی که تو میزنی و میگه گریم میگیره بخدا 🙂💔 هعیی خدا بازم شکرت 

لعنت به من که دل من مثل پر میمونه احساساتیم این دل نیست من با این دل مهربونم خیلی حرفا و ضربه و ها و بدبختی هارو کشیدم 💔🙂

همسرتون بودن یا دوست؟

دوست 

دوسال تموم خاطره ساختیم 🥲

بهترین سال عمرم بود

من هنوزم تو شیش ماه قبل گیر کردم 

اصن زندگی نکردم بعد اون 

میرم تو شهر هیچی نمیبینم

پلاکای ماشینو میگردم 

همیشه حواسم به ادما هس

اگ این جدایی تقصیر اون بود شاید میتونستم فراموشش کنم 

ولی اون تقصیری نداره 

کل جاهایی که رفتیمو هروق میرم قبلا که اونجاها رفتیم میاد جلو چشمم 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اصلان آنقدر دلم پره فقط میخوام گریه کنم از حرفایی که تو میزنی و میگه گریم میگیره بخدا 🙂💔 هعیی خدا ...

فدات بشم من عزیزکم 🥲🥲

ببخشید ناراحتت کردم 🥲💔

چقد تو مهربونی چقد دلت صافه 🥲

میشه برام دعا کنی؟

دیگ زندگی کردن با فیلم و عکس و یادگاری ها برام سخت شده 

منتظر موندن عذاب اوره 

روز شماری عذاب اوره 

باورم نمیشه تولدام

عیدها 

شب های قدر 

همه جایی که دعا کردم 

با خدا گفتم خدایا مارو ازهم جدا نکن 

هچکدوم براورده نشد 🥲

باورت میشه این دعا رو کردم شمع تولدمو فوت کردم؟

جیگرم میسوزه 

مال کدوم شهری؟

رشت

فدات بشم من عزیزکم 🥲🥲ببخشید ناراحتت کردم 🥲💔چقد تو مهربونی چقد دلت صافه 🥲میشه برام دعا کنی؟دیگ ز ...

به همون قرآن قسم به همون خدا بالا سری اصلا یه چیزی میگم یچیزی میشنوی من یه آدمیم قلب من به خدا وصله همه از همین خصلتی که من دارم سواستفاده میکنن تاپیک که بالا زدم بخون ببین چی نوشتم 

دلم انقد گرفت چشم گلم 

به همون قرآن قسم به همون خدا بالا سری اصلا یه چیزی میگم یچیزی میشنوی من یه آدمیم قلب من به خدا وصله ...

خیلی خوبی🥲قدر خودتو بدون 

کمتر ادمی مث تو هستن 

فداتشم ♥️