2777
2789
پس نزدیکی من مال گلستانم کدوم شهرشی؟

رشت 

طرفای گلسار

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
خیلی خوبی🥲قدر خودتو بدون کمتر ادمی مث تو هستن فداتشم ♥️

آنقدر گریه میکنم بی صدا وقتایی که شوهرم هست نمیخوام بفهمه تو خودم میریزم نفسم از جا کنده میشه بعضی وقتا دلم میسوزه واسه خودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

:) از خودم بیزار شدم از این خسته شدم که حرفا دلم نمیتونم به. کسی بزنمم

منم حرفای دلمو هیچوقت نتونستم بزنم 

باورت نمیشه حتی اینایی که گفتم یک پنجم حرفای دلمو تکمیل نمیکرد 

انقد تو خودم ریختم تو یکماه اول دوتا تار موهام سفید شد 

تو ۲۰ سالگی

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
منم حرفای دلمو هیچوقت نتونستم بزنم باورت نمیشه حتی اینایی که گفتم یک پنجم حرفای دلمو تکمیل نمیکرد ان ...

درد من همینه نمی‌فهمم چجوری باید خالی کنم خودمو با اینکه هم ازدواج کردم نمیفهممم فقط اون شبایی که با مامان بزرگم حرف میزنم البته فوت کرده آروم میشم صبش بیدار میشه تو زندگیم فقط مامان بزرگم داره دورش بگردم من 💔💔🚶🏼‍♀️

آنقدر گریه میکنم بی صدا وقتایی که شوهرم هست نمیخوام بفهمه تو خودم میریزم نفسم از جا کنده میشه بعضی و ...

چقد خصلتامون شبیه همه 💔

من هرشب انقد گریه میکنم 

بیهوش میشم اخرش از خواب

وای وقتایی که از شدت گریه بغض میکنم نمیتونم با صدا گریه کنم مجبور میشم بغضمو قورت بدم 

دلم اتیش میگیره

درد من همینه نمی‌فهمم چجوری باید خالی کنم خودمو با اینکه هم ازدواج کردم نمیفهممم فقط اون شبایی که با ...

خدا رحمتش کنه 🥲

کاش وضع زندگیمون بهتر شه 

کاش ماهم لبخند رو لبامون بیاد 

خدا رحمتش کنه 🥲کاش وضع زندگیمون بهتر شه کاش ماهم لبخند رو لبامون بیاد

فدات 

من تنها.دردی که دارم همینه حرفام نمیتونم بگم 

میگم حرف می‌شنوم به گوه خوردن میوفتم  نمیگم میگن خب بزن حرفتو خودتو خالی کن چه اشکالی داره مگه آدم ایزادی دیگه 💔 

روبیکا چیزی نداری؟

نه والا 

همین سایت برام مونده فقط

همه شو قبلا پاک کردم 

انقد فیلمو عکس دارم

🥲

همه شم باهمیم 

حافظه م پره 

خودمو با فیلما و عکسا سرگرم میکنم 

همین الانش مغزم داره تیر میکشه خسته شدم

💔

فدات من تنها.دردی که دارم همینه حرفام نمیتونم بگم میگم حرف می‌شنوم به گوه خوردن میوفتم نمیگم میگن خ ...

اصن ادم میگ هم 

خودش احساس بدی بهش دست میده 

انقد تو خودم ریختم عادت کردم

نمیتونی دان کنی یچیزی بیای اون طرف حرف بزنیم؟

لب به لب پره 

۲۰۰مگ دارم 

اینجا درخواست بدم چطوره؟