2777
2789

همون حسی ک ب محمد داری فکر میکنی محمدم داره بهت؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقریبا

پس شک نکن بهش میرسی شغلتم بستکی ب خودت داره و علاقه ای ک به شغلت داری گلم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

پس شک نکن بهش میرسی شغلتم بستکی ب خودت داره و علاقه ای ک به شغلت داری گلم

ان شاءالله عزیزم ب شغلم برسم فعلا ک یکم دارم میخورم بددر بسته

سومین کاربری🌿🖤◽️▪️🖤◽️▪️

ان شاءالله عزیزم ب شغلم برسم فعلا ک یکم دارم میخورم بددر بسته

شغلت چیه دولتیه؟

از من چی حس میکنی؟

حسم میگه دوس داری همه درباره کارات نظر بدن

ازت بپرس فلان چیزو از کجا خریدی موهاتو کجا رنگ کردی

از مرکز توجه بودن بدت نمیاد

ن زیاد ولی در مورد خانوادم ارهس ازم خوشش اومده؟ پیشتهاد میده؟ کی؟

پیشنهاد ازدواج نه

حسم میگه دوس داری همه درباره کارات نظر بدنازت بپرس فلان چیزو از کجا خریدی موهاتو کجا رنگ کردیاز مرکز ...

حس علیرضا نسبت بهم چیه؟

درمورد چی فکر میکنه؟

آینده ای داریم؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱برای ازدواجم دعا کنید ❤️

حس علیرضا نسبت بهم چیه؟درمورد چی فکر میکنه؟ آینده ای داریم؟

زیاد خودت نباش

یکم عشوه ادا یا هرچی ک فکر میکنی انجام بده حتی ب دروغ تا جذبت به