2777
2789
عنوان

قرص سرترالین خوبه خانمااا

257 بازدید | 34 پست

هر روز باید بخورم 

الان قرصای مامانمو گشتم پیدا کردم 

امشب بخورم فردا بخورم خوب میشم؟؟؟؟ 

دو تا با هم بخورم چطور 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

دو هفته تا اثر

یعنی. چی نفهمیدم؟   میگم الان دو تا بخورم چی میشه 

یعنی ناراحتیم کمتر میشه؟ 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا اعصابه؟یا افسردگی؟

اعصابه فک کنم هر کدوم باشه مهم نیست

قرص اعصاب بدون تجویز دکتر خیلی بده. ممکنه حالتو بدتر کنه. اینا قرصای حساسی هستن. دوزشون باید دقیق باشه. مثلا بری دکتر نمی گه یکی بخور دو تا بخور. می گه یه هفته فلان قدر بخور بعدش فلان قدر. فلان موقع هم بیا ببینیم چه تغییری کردی. ممکنه قرص مکمل هم براش تجویز کنه. 

خودسر بخوری هم وابستگی ایجاد می شه هم ممکنه تاثیر بدی بذاره روت هم عوارض داشته باشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
یعنی. چی نفهمیدم؟ میگم الان دو تا بخورم چی میشه یعنی ناراحتیم کمتر میشه؟

نه.باعث مرگ میشه. دوز ابتداییش یک چهارم قرص هست.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
قرص اعصاب بدون تجویز دکتر خیلی بده. ممکنه حالتو بدتر کنه. اینا قرصای حساسی هستن. دوزشون باید دقیق با ...

مهم نیست همین یکیو بخورم دیگه نمیخورم 

نه.باعث مرگ میشه. دوز ابتداییش یک چهارم قرص هست.

یعنی الان چقدر بخورم

فلوکستین بخور،اون عوارضش کمتره و شادت میکنه.

داروخانه داره فردا بگیرم؟ 

الان نداریم

قرص سرترالین یا آسنترا یک مهارکننده‌ی بازجذب سروتونین است که برای درمان افسردگی کاربرد دارد. این دارو همچنین برای درمان حملات پانیک، اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)، سندرم پیش از قاعدگی، اضطراب و وسواس هم استفاده می‌شود.

یعنی الان چقدر بخورم

فلوکستین داری یکی بخور. اگه سرترالین میخوای بخوری یک چهارم ش رو بخور.به مدت یک هفته. بعد میشه تصفی هفته ی بعد و...

ضدجنون هستند. سرخود نخوری بهتره. ولی فلوکس رو بخور اگه اصرار داری

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

سرترالین برو دوز خیلی ضعیفشو بگیر از داروخونه

روزی یدونه بخور فقط دو هفته بیشتر نخور عادت کنی بدبخت میشی

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

فلوکستین داری یکی بخور. اگه سرترالین میخوای بخوری یک چهارم ش رو بخور.به مدت یک هفته. بعد میشه تصفی ه ...

اها ممنونم