2777
2789
عنوان

تهدید همسر

357 بازدید | 41 پست

سلام منو همسرم چند سال زندگی می‌کنیم الان تهدیدم میکنه که میرم با یکی دیگه نه یکبار هزار بار جدی داره میگه ازش خوشم نمیاد. جایی ندارم برم وگرنه جدا میشدم. امروز میگه منو بچه رو تو مترو میدیدن تو دلشون میگفتن این بابا نمیخوره که بچه داشته باشه حالا ایشون 40 سالشه و این حرفا رو میزنه خسته شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الله اکبر ای خدااااااااا

اسی جان برین به همچین مردی و به فکر خودت باش خجالتم خوب چیزیه تهدیییییدددد بگو تو سگ کی باشی همچین کلری کنی؟؟؟؟؟

همچین مردی اعتباری بهش نیستااااا از این حرفا میزنه صداشو ضبط کن

بعدم بگو همه ام به من میگن چقدر شوهرت نسبت به تو پیره

بگو‌چند بار تاحالا تو ارایشگاهو بیرون خانما ازم خاستگاری کردن واسه پسرشون

راهش بی اهمیتیه بهش محل نده بگو باشه برو بهترکسی که بخواد و اهلش باشه یجور میکنه که روحتم با خبر نشه

اهلش که هست قبلا بهم خیانت کرد و با دخترا و همکاراش حرف می‌زد نه کاری 

مثلا میگم خسته ام مهمونی میریم زودتر بیایم خونه. شاغلم. اونم این حرفو میزنه جدی میگه

توعم  جدی باهاش باش  بگو نکنه فکر کردی من ۱۰۰۰ سالمه؟

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

تنها راه برخورد با همچین آدمی اینه که به حرفاش بی اعتنایی کنی سکوت مطلق بعد مدتی دیگه از این حرفا نخ ...

فکر میکنه کی هست به خدا منم خسته ام ازش منم بلدم خیانت کنم راهم کج بره ولی نمیتونم

بگو پسرا از 15سالگی میتونن بچه دار بشنمگه میخاستی بزایی که بهت نمیخورهمرتیکه احمق

خستم کرد بچه ننه هست. بهم خیانت کرد. یعنی روزی نیست که پیش مادرش تره. روزی نیست هر حرفی که بزنم نگه به مادرش 

اهلش که هست قبلا بهم خیانت کرد و با دخترا و همکاراش حرف می‌زد نه کاری

میخواد جلب توجه کنه بنظرم وگرنه چه لزومی داره بگه؟؟درهرصورت بگو ارزونی همونا تا فکر نکنه خیلی تحفه ای

همیشه حق با دختریه که تو اسمش دوتا Aداره