2777
2789
عنوان

تهدید همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 41 پست
الله اکبر ای خدااااااااااسی جان برین به همچین مردی و به فکر خودت باش خجالتم خوب چیزیه تهدیییییدددد ب ...

واقعا همه فکر میکنن مجردم. واقعا خواستگاری هم کردن. میگه الکی میگی کی اون قیافتو آدم حساب میکنه. به خدا قسم تو مجردین خیلی خواستگار داشتم خیلی. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخواد جلب توجه کنه بنظرم وگرنه چه لزومی داره بگه؟؟درهرصورت بگو ارزونی همونا تا فکر نکنه خیلی تحفه ا ...

به خدا هیشکب نمیتونه با این زیر یه سقف بره. هفته پیش تولدم بود کیک خریدم گفتم پولشو میدی پولشو داد این هفته تولد بچمه میگه پوله کیکی که برات خریدم برای بچه کیک بخر. خیلی بچه ننه هست خیلی شدید. 

واقعا همه فکر میکنن مجردم. واقعا خواستگاری هم کردن. میگه الکی میگی کی اون قیافتو آدم حساب میکنه. به ...

بگو تو الکی میگی کی قیافه تورو نگا میکنه

عزیز دلم تو الان این ادمو شناختی

تشویقت نمیکنم برای طلاق اما از الان به بعد حرفای مشکوک رفتار مشکوک دیدی صداشو ضبط کن از الان به بعد به فکر پول جمع کردن واسه خودت باش 

اعتباری نیس از کجا معلوم اتفاقی افتاد بی حق و حقوق نذارتت

میخوام طوری رفتار کنم که مثلا منم یکی رو دارم چون میدونم این کسی رو داره

بنظرم اینکارو نکن .. بجاش هر دفه خیلی نامحسوس عکسای پسرای خوشگل جیگرو ببین مقایسشون کن باهاش یا جوری که بفهمه داری میبینی اینچیزارو بسوزه

میخوام طوری رفتار کنم که مثلا منم یکی رو دارم چون میدونم این کسی رو داره

نههههه عزیزم نکن مگه دوست پسرته که اینکارو کنی شوهرته ها از خدا خواسته یوقت واست داستان درست میکنه میگه زنم خیانتکاره از شرت راحت شه بدون حقو حقوق

بگو تو الکی میگی کی قیافه تورو نگا میکنهعزیز دلم تو الان این ادمو شناختیتشویقت نمیکنم برای طلاق اما ...

دقیقا گفت خودش برو خونه بابات. گفتم پول ندارم مهریمو بده برم گفت بمون تو خماری یه ریالشم ندارم بدم. فکر کن نفقه هم نمیده من میرم سرکار برای خودم باز میگه پولتو بده آنقدر عوضیه