2777
2789
عنوان

تهدید همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 41 پست

خاک برسر هرزه اش کنن بی لیاقت

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا گفت خودش برو خونه بابات. گفتم پول ندارم مهریمو بده برم گفت بمون تو خماری یه ریالشم ندارم بدم. ...

چجوری موندی باهاش؟

یک برو مشاور حقوقی

دو مدرک جمع کن

سه دیگه سرکار نرو

چهار طلا هر چی داری قایم کن تا میتونی پول جمع کن

پنج اینجور ادما موقع طلاق اجازه نمیدن حتی جهازتم ببری امادگی داشته باش یروز که نبود وسایلتو بار بزنی ببری

چون میدونه جایی برای رفتن نداری ازین کارا میکنه مردا باید همیشه یه ترسی داشته باشن از رفتنت

دقیقا میدونه جایی ندارم اذیتم میکنه. زده منو جلوی خانوادش حتی کتک خوردم جلوی بچم زده میگه تو کلفتیمی آنقدر ر توهین شنیدم فقط میگم خدا یکم پول داشتم نگاش نمیکردم خسته شدم. خونه از قصد کثیف میکنه با کفش میاد تو خونه. لج بازی میکنه 

دقیقا میدونه جایی ندارم اذیتم میکنه. زده منو جلوی خانوادش حتی کتک خوردم جلوی بچم زده میگه تو کلفتیمی ...

چقدر صبر داری 

قوی شو 

مهریتو بگیر بندازش زندان 

برو سرکار خودت 

خیلیییی سخته ولی یا علی بگو بلندشو 

چجوری موندی باهاش؟ یک برو مشاور حقوقیدو مدرک جمع کنسه دیگه سرکار نروچهار طلا هر چی داری قایم کن تا م ...

کجا وسایل ببرم. گفتم به جایی داشتم یه دقیقه نمیمونم میرفتم طوری که پیدامم نکنه. طلا هیچی برام نخریده حتی برای ازدواج هیچی جز یه حلقه نگرفتن. سرکار نرم چی بخورم چیکار کنم اینو ببینم حرص میخورم. خانوادشو ببینم. ما تو به ساختمونیم با مادر شوهرم  اون از یه طرف حرص پسرش از به طرف حرص

چقدر صبر داری قوی شو مهریتو بگیر بندازش زندان برو سرکار خودت خیلیییی سخته ولی یا علی بگو بلندشو

میگه برو از من شکایت کن پولی ندارم مهریه بدم سالی به سکه بهت میدم زندانمباشه بهتر از پول دادن به تو هست