اوضاع کل دنیا خوب نیست اقلیم آب و هوایی داره تغییر میکنه شرایط اقتصادی و سیاسی کل دنیا ملتهبه.افسوسم از اینه که هیچی قرار نیست درست بشه و من هنوز هیچ لذت خاصی روی توی دنیا تجربه نکردم اگه هم بمیرم میشم جوون مرگی که با هزارویک آرزو رفته زیر خاک.وقتی به این چیزا فکر میکنم به پوچی مطلق میرسم نمیدونم من زیادی بدبینم یا زیادی باهوشم که که این فکرا به سرم میاد
به دوران ظهور فکر کنین که دنیا بهشت میشه. انگیزه میگیرین برای ادامه.
بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام. راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام
همیشه دنیا همین بوده .. همیشه جنگ بوده و یه عده با هم درگیر بودن .. همیشه انواع مریضی و مشکلات بوده
چیز جدیدی نیست بنظرم
بخون👈اگه الان از چیزی ناراحت هستی و غصه داری میخوام بهت بگم خدا بزرگه و بعد غم برات شادی گذاشته به خدا اعتماد کن! خدا همیشه صلاحمون رو میخواد.. هر چی میخوای رو به خدا بگو.. توی مجازی و نی نی سایت جای درد و دل نیست!❌حرفاتو به خدا بزن اونم انقدر قشنگ برات معجزه میکنه اگه میخوای زندگیت تغییر کنه اول از واجبات دینی و نماز اول وقت شروع کن! انقدر به کارات برکت و نظم میده❤.. اگر سوال شرعی یا اعتقادی دارید تماس بگیرید با ۰۹۶۴۰۰ ../ تمام دارایی ام خدایی است که دغدغه از دست دادنش را ندارم🥰بگو؛ خدایا شکرت زندگیمو سپردم به خدا و اهل بیت و شهدا خودشون برام معجزه کردن تو هم توکل کن تا ببینی دست خدا رو تو زندگیت😍💚الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚استغفرالله💚الحمدالله💚..🌸🇮🇷🌸 دنیا کوتاهه؛ مهربون باشیم باهم😁💙زندگی سخت است اما ما به امر الله پایداریم و قوی👌.. الهم عجل لولیک الفرج💐#مردم_مظلوم_فلسطین🇮🇷حجاب یعنی من ارزشمندم و هر کسی لیاقت دیدن من را ندارد:) حجاب یعنی برای خدا تیپ میزنم😍
آره هیچی دیگه قشنگ نیست. دلم لک زده واسه پاییزای سرد و برفی دهه هفتاد. همه زنده بودن جوون بودن ، بچه ها به آینده امیدوار بودن. با تلاش و درس خوندن میتونستی یه زندگی معمولی حتی رو به بالا داشته باشی . میوه ها مزه داشتن ، بوها واقعی بودن