dokhtarak_mehrabon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8573 عنوان مامانا پستونک میوه خوری خوبه 🤔 661 بازدید | 25 پست سلام دوستان کسی برای بچه اش استفاده کرده راضی بودین ؟ بچم ۸ ماهشه خودم براش میوه پوره میکنم با قاشق میدمگفتم یچیزی مثل انگور و این چیزا با پستونک بهش بدم بنظرتون چون پستونکیه ممکنه بد عادت بشه ؟ 1403/08/10 | 19:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تعلیقی_بدبخت عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 7486 ن خیلی خوبه دختر من خیلی دوست داشت و میخورد و لثه هاش آروم میگرفت اینجوری هم همون رستاکوچولوام 🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪
deliiidalbaramm عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 613 بد عادت میشه ولی خوبه برای ۶ یا ۷ ماه وه تازه میخواد مزه بچشه
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 132509 خیلی خوبه و فک بچه رو هم قوی میکنه سایت از صدا پر است و از حرف خالی
zizimah عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 336 سلام عزیزم خیلی عالیه.دختر من از شش ماهگی با اون بهش میوه میدم.پستونک هم اصلا نمیخوزه اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃
sholum عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 13369 عالیه من خیلی استفادم شد برا انگور هندوانه طالبی حتی سیبمیدادم هم میخورد هم میکشید به لثهاش خارشش کم میشد مامان دوتا گل پسر
dokhtarak_mehrabon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8573 ن خیلی خوبه دختر من خیلی دوست داشت و میخورد و لثه هاش آروم میگرفت اینجوری هم عزیزم کدوم مدلشو شما داشتین راضی بودین ؟ شما چیا رو با پستونک بهش دادین ؟ تا چندماهگی با پستونک بهش بدم ؟
dokhtarak_mehrabon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8573 بد عادت میشه ولی خوبه برای ۶ یا ۷ ماه وه تازه میخواد مزه بچشه هش ماهشه انگور رو چون نمیتونم پوره کنم با چاقو نصف میکنم تو دهنش فشار میدم گفتم براش پستونک بخرم میترسم بپره گلوش نمیدونم دو دلم
تعلیقی_بدبخت عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 7486 عزیزم کدوم مدلشو شما داشتین راضی بودین ؟ شما چیا رو با پستونک بهش دادین ؟ تا چندماهگی با پستونک بهش ... ازاینا من همه جور میوه ای میریختم توش میدادم میخورد تا تهش یادم نیست تا چند وقت دادم ولی زیاد استفاده کرد همون رستاکوچولوام 🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪
dokhtarak_mehrabon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8573 عالیه من خیلی استفادم شد برا انگور هندوانه طالبی حتی سیبمیدادم هم میخورد هم میکشید به لثهاش خارشش کم ... چقدر عالی لثه بالاش هم خیلییی میخارونه با هر چیزی که دستش بیاد
deliiidalbaramm عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 613 هش ماهشه انگور رو چون نمیتونم پوره کنم با چاقو نصف میکنم تو دهنش فشار میدم گفتم براش پستونک بخرم میت ... اما پستونک بخر خیلی خوبه
dokhtarak_mehrabon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8573 سلام عزیزم خیلی عالیه.دختر من از شش ماهگی با اون بهش میوه میدم.پستونک هم اصلا نمیخوزه حالا پسر من پستونک موقع خوابیدن میخوره میدونم که اینو هم میگیره اما میگم بعدا بعد عادت نشه برا میوه خوردن
zizimah عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 336 حالا پسر من پستونک موقع خوابیدن میخوره میدونم که اینو هم میگیره اما میگم بعدا بعد عادت نشه برا میوه ... دختر من که نشد یه میوه های رو پوره میکنم با قاشق میدم یه سریاشم تو این میذارم.درکل خیلی خوبه اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃
dokhtarak_mehrabon مدیر استارتر عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 8573 ازاینا من همه جور میوه ای میریختم توش میدادم میخورد تا تهش یادم نیست تا چند وقت دادم ولی زیاد استفا ... سایز سریش استاندارد بود اذیت نشد ؟ از اونا که سه سایز دارن خوبه یا نه همین تکی سایزش خوبه ؟
تعلیقی_بدبخت عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 7486 سایز سریش استاندارد بود اذیت نشد ؟ از اونا که سه سایز دارن خوبه یا نه همین تکی سایزش خوبه ؟ مال دخترم چند تا سری داشت هی ماه ب ماه عوض میکردم براش بزرگ تر ک میشد همون رستاکوچولوام 🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪