2777
2789

تو اینستا یه پست بود پسره زیرش نوشته بود چرابچه ای که میدونین یروز میمیره رو به دنیا میارین که تحویل خاک بدینش واقعا از صبح هرچی فکر میکنم جوابی پیدا نمیکنم راست میگفت چرا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا با اینکه میدونی غذا دفع میشه غذا میخوری

چرا با اینکه میدونی یه روزی خونت خراب میشه خونه میسازی

چرا میدونی با اینکه یه روزی ماشینت اسقاط میشه ماشین میخری

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

😂وا 

پس ما همه یه روزی می میریم دنیا نیایم؟

آدم تو این زندگی خیلی چیزا رو تجربه میکن

خیلی قشنگیا هست

مثل بوی نارنگی

دوستای با معرفت

عشق 

سختی و مشکلات

خنده 

من میرم بیرون 

فکر میکنم که خلقت درخت یه چیز خفن و پشم ریزونه ولی چدن زیاده کسی نمیفهمه

همین آدما که تو خیابوننن من عاشقشونم 

همین بچه ها

خانواده

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

چرا با اینکه میدونی غذا دفع میشه غذا میخوریچرا با اینکه میدونی یه روزی خونت خراب میشه خونه میسازیچرا ...

خب مجبورم نمیتونم تو کوچه بخوابم که یا غذا خوردن مجبورم بدنم بهش نیاز داره ولی بچه نه 

چون زندگی اون بچه  رو ما ندادیم که باعث قتلش بشیم گیریم همه‌ی دنیا بدبخت باشن ونخوان

بچه ای به دنیا بیاد اون وقت نسل انسانم منقرض میشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم