life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2195 عنوان یه سوال 96 بازدید | 18 پست آیا تاپیک های من خار داره که هیچکی نمیاد؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1403/08/10 | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2195 اخ رفت تو پام وایی😂😂 مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 17954 خدا ازت نگذره کور شدم دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2195 خدا ازت نگذره کور شدم ای بابا 🗿 مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2195 و من تو چرا 😂😂 مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2195 حال مامانت چطوره راستی؟ یکم بهتره مرسی که پرسیدی تو از کجا میدونستی ؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
هیس۲ عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 3814 یکم بهتره مرسی که پرسیدی تو از کجا میدونستی ؟ خداروشکر ایشالا کامل سلامتیشو به دست بیارهتاپیک قبلیات خونده بودم
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2195 خداروشکر ایشالا کامل سلامتیشو به دست بیارهتاپیک قبلیات خونده بودم مرسی عزیزم اها اخه ندیده بودم اسمتو انگار ♥️ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
۱۱۱۳۳۳۸۸۸۵۵ عضویت: 1401/06/10 تعداد پست: 723 تاپیک بزن خواهر شوهرمو کتک زدم یا شوهرم ولم کرد عین مور و ملخ میان🤣
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 17954 ای بابا 🗿 خب حالا بوگو ببینم چه مشکلی داری فرزندم دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2195 تاپیک بزن خواهر شوهرمو کتک زدم یا شوهرم ولم کرد عین مور و ملخ میان🤣 وای دقیقااا همینه 😂😂 مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است