2777
2789
عنوان

یه سوال

96 بازدید | 18 پست

آیا تاپیک های من خار داره که هیچکی نمیاد؟ 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

اخ رفت تو پام

آرزوهای ما ساده بود ،صبحی که با خیال راحت شروع شود ,شبی که با دل قرص تمام شود ،لبخندی که از سر زور نباشد ،و دلی که به کم قانع باشد ولی خالی نباشد , ما آرزوهای بزرگ نداریم نه جهان را میخواهیم نه معجزه فقط کمی حال خوب ،کمی آدم واقعی و روزهایی که زندگی جا نماند

اخ رفت تو پام

وایی😂😂

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا ازت نگذره کور شدم

ای بابا 🗿

حال مامانت چطوره راستی؟

یکم بهتره مرسی که پرسیدی 

تو از کجا میدونستی ؟

خداروشکر ایشالا کامل سلامتیشو به دست بیارهتاپیک قبلیات خونده بودم

مرسی عزیزم 

اها اخه ندیده بودم اسمتو انگار ♥️

ای بابا 🗿

خب حالا بوگو ببینم چه مشکلی داری فرزندم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
تاپیک بزن خواهر شوهرمو کتک زدم یا شوهرم ولم کرد عین مور و ملخ میان🤣

وای دقیقااا همینه 😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز