life_is_painful مدیر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2203 عنوان یه سوال | مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 18 پست آیا تاپیک های من خار داره که هیچکی نمیاد؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1403/08/10 | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2203 خب حالا بوگو ببینم چه مشکلی داری فرزندم گفته بودم موهام میریزه مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 20022 گفته بودم موهام میریزه منم خیلی ریزش مو داشتم کپسول Hair-vitبه مدت یک ماه خوردم ریزشم قطع شد حتما امتحانش کن دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2203 منم خیلی ریزش مو داشتم کپسول Hair-vitبه مدت یک ماه خوردم ریزشم قطع شد حتما امتحانش کن مرسی عزیز دلم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 20022 مرسی عزیز دلم 💚💚 دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹