2777
2789

بنظرم این موضوع براهرکسی فرق میکنه مثلابعضیاهمیشه شور ت میپوشن خوب نیازهست هرروز عوض کنن بشورن بعضاهم فقط وقتی میرن بیرون یاپریودی میپوشن خوب دیرترخراب میشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره هرماه بنداز دور بستگی ب استفادت داره ولی خیلی استفاده نکن عفونت میگیری زود زود تعویض کن

منی ک فانتزیام مال ده سال پیشن...نو هستن دلم نمیاد بندازمشون

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

منی ک فانتزیام مال ده سال پیشن...نو هستن دلم نمیاد بندازمشون

اخه اونا کم استفاده میشن ولی لباس زیر های روزانه همیشه استفاده میشن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
بنظرم این موضوع براهرکسی فرق میکنه مثلابعضیاهمیشه شور ت میپوشن خوب نیازهست هرروز عوض کنن بشورن بعضاه ...

درسته عزیزم..راستش من اکثر مواقع یکم ترشح دارم که با دکترم مشورت کردم گفت طبیعی هست و مشکلی نیست و دیگه عادت کردم به ش و ر ت و پام نباشه انگاری یه چی کمه..هر روز می‌شورم بعدی رو می‌پوشم

روزهای افتابی بزار جلو آفتاب، با اتو که خیلی داغ نشده، یه پارچه روش بزارین بزارین گرما ضد عفونیش کنه

باورت میشه هر روز روی بند آفتاب میخوره و اتو هم که صد در صد

درسته عزیزم..راستش من اکثر مواقع یکم ترشح دارم که با دکترم مشورت کردم گفت طبیعی هست و مشکلی نیست و د ...

نه شو رت خوب نیست همیشه بپدشی، موقع عادت ماهیانه و بیرون رفتن بپوش، حساسیت ایجاد میکنه، هر روز هم عوضش کن، داخل یه سبد یا نایلون بزار، هر وقت رفتی حمام بزار تو آبجوش و مایع ظرفشویی یا پودر بهش بزن میای بیرون  بشورش بزار جلو آفتاب، سوتین هم 2،روز یباز عوض کن، کلا به بهداشتت اهمیت بده

نه شو رت خوب نیست همیشه بپدشی، موقع عادت ماهیانه و بیرون رفتن بپوش، حساسیت ایجاد میکنه، هر روز هم عو ...

ببخشیدا ترشحات بی رنگ و بو دارم..دوست ندارم شلوارم کثیف بشه مجبورم ش و ر ت بپوشم..

خیلی می‌شورم..مثلا دو تا قرمز دارم کلا رنگشون اون قسمت رفته😄 ولی دلیل اینکه نو نمیخرم اینه که زیاد ...

من خودم هر دوماه میخرم و تعداد بالا میگیرم ولی بازم حالا همسرت حساسن، زودبه زود بگیر.

من هر ماه سوتین میخرم شورتم هم زود به زود 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

من یهو یه جین 12 تایی میخرم واسه یک سال

فقط دوران پریودی استفاده میکنم

اگه لک بشه هم میندازم دور

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)