2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها انقد پول دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 79 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان واقعا دیگه نمیشه آدم چقدر کار کنه بتونه ماشین ایرانی اشغال بخره ۱میلیارد خونه بخره حداقل ۳ میلی ...

منظور شما کار کارمندیه؟

با کار کارمندی بله، نمیشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من برا همه اینا جنگیدم پارررررره شدم ،اونوقت یکی بدون هیچ تلاشی با پول باباش همه اینچیزارو باهم داره ...

طبل توخالی که زیاده

آدم صبور باید باشه و نادیده بگیره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الان واقعا دیگه نمیشه آدم چقدر کار کنه بتونه ماشین ایرانی اشغال بخره ۱میلیارد خونه بخره حداقل ۳ میلی ...

اره بخدا

۱ ملیارد گفتنش آسونه 

در آوردنش کار حضرت فیله

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

من برا همه اینا جنگیدم پارررررره شدم ،اونوقت یکی بدون هیچ تلاشی با پول باباش همه اینچیزارو باهم داره ...

از قدیم گفتن آدم پولدار پولش پیش خودشه 

عزتش پیش مردم

من بحثم دقیقا همین بودنگفتم تلاش کن تو خانواده پولدار به دنیا بیایمیگم حالا که اونقدر پولدار نیستن، ...

انصافاتوایران باتلاش و لقمه حلال ننیتوتی لکسوس سوارشی

منظور شما کار کارمندیه؟با کار کارمندی بله، نمیشه

فرقی نمیکنه دست تو همه کارا زیاد شده اقتصاد نابود شده تورم باعث شده مردم کمتر پول تو دستشون باشه واولویتشون مایحتاج روزانه باشه ما خودمون کار آزاد داریم دیگه مثل قبل سود نداریم مالیات‌ها که بماند 

من بحثم دقیقا همین بودنگفتم تلاش کن تو خانواده پولدار به دنیا بیایمیگم حالا که اونقدر پولدار نیستن، ...

چجوری میشه تلاش کرد با این تورم 

وقتی تو شهرستان تو خانواده معمولی باشی 

منو شوهرم همین ۲۰ دقه پیش سر یک گرم طلایی که ازش خواستم برای زایمانم بخره بحث مفصلی کردیم 

و با عصبانیت رفت سرکار...

بعد دختر داییم برای تولدش آیفون ۱۳ و ۲۰۷ کادو گرفت 

من چجوری میتونم تلاش کنم با حقوق کارمندی 

یک میلیارد وصد میلیون جبران کنم با تلاشم ؟؟؟

من الان پسریو میشناسم با سی سال سن از 16سالگی داره کار میکنه 20ساعت در شبانه روز خونه و ماشین و ویل ...

شغلش چیه ک تو ۳۰سالگی تونسته همه اینا رو داشته باشه؟!

شغلش چیه ک تو ۳۰سالگی تونسته همه اینا رو داشته باشه؟!

چهار تا شغل داره و 15ساله داره کار میکنه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند