2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها انقد پول دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خودمونو پاره کنیم تا بلکم بتونیم راحت زنذگی کنیم یارو همینجوری متولد ک شده در راحتی و غرق پول و ث ...

بله

زندگی همینه

عدالت نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خدایی این حرفا فقط شعاره فقططططططط

الان کجاش شعار بود؟

تو بری کار کنی نمیتونی یعنی یه زندگی با آسایش برا خودت درست کنی؟ که خیالت راحت باشه، بخوری و بپوشی، یه خونه معمولی، یه ماشین معمولی داشته باشی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الان کجاش شعار بود؟تو بری کار کنی نمیتونی یعنی یه زندگی با آسایش برا خودت درست کنی؟ که خیالت راحت با ...

الان واقعا دیگه نمیشه آدم چقدر کار کنه بتونه ماشین ایرانی اشغال بخره ۱میلیارد خونه بخره حداقل ۳ میلیارد ؟

من بحثم دقیقا همین بودنگفتم تلاش کن تو خانواده پولدار به دنیا بیایمیگم حالا که اونقدر پولدار نیستن، ...

تو این مملکت جخ برسی شکمتو سیر کنی 

اگ چیزی از قبل داشته باشی ک داری ولی دیگه ازدن خبرا نیس 

ک تقی ب توقی بخوری و مایه دار شه کسی 

هر چی تلاش کنی بی فایدس

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

من از ساعت4 تو جاده ام توی مسیر توی سرما توی خیابونایی که یک نفر بود یهو چشمم افتاد به یه رُفتگر که داشت آشغالای بغل اتوبانو میریخت تو چرخش و دیقا همین سوال برام پیش اومد واقعا چرا بعضیا اینقدر پولدارن و بعضیام مث این بنده خدا واسه یه لقمه نان دادن به زنو بچش باید تو همچین شرایطی باشه

اساس دنیا بر بی عدالتیه عزیزم ، تنها کاری که از دستمون برمیاد اینه که این آدما رو ایگنور کنیم چون انرژی ما رو میگیرن و انرژیمون رو بذاریم روی خودمون و زندگی خودمون رو پیشرفت بدیم میدونم خیلی شاید کار سختی باشه متمرکز بود، اما اگر اینکارو نکنیم اینطوری هم حرصت داده و هم انرژیت رو که میتونسته باعث پیشرفتت بشه رو گرفته که خب این بیشتر فشار میاره به آدم

الان کجاش شعار بود؟تو بری کار کنی نمیتونی یعنی یه زندگی با آسایش برا خودت درست کنی؟ که خیالت راحت با ...

من برا همه اینا جنگیدم پارررررره شدم ،اونوقت یکی بدون هیچ تلاشی با پول باباش همه اینچیزارو باهم داره مسئله اینه،اونوقت چس و فیسشون برای بقیس