2777
2789
عنوان

اقدامی های 97

| مشاهده متن کامل بحث + 188607 بازدید | 22308 پست
عزیزم امیدوارم که خیلی خیلی زود بیای و خبر خوش بدی به هممون واریکوسل همسرت نشونه ای هم قبل از اقدام ...

همسرم قبل از اقدام تازه بهم گفت که واریکوسل داره البته بگم سر یه جریاناتی ما این مساله رو فهمیدیم.

ولی خب عمل گرد و الان خوب شده

من دیروز سقط داشتم دکترم گفت ۳ ماه دیگه اقدام کن... گفت توی این ۳ ماه تیروییدت رو چک کن و یدوفولیک بخور همینطور غذا خیلی خوب بخور ۲ بار در هفته ماهی ۲ بار گوشت و تخم مرغ و چیزای مقوی دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنادجان گفتن شرح حال بدیم .من این ماه اقدام کردم البته 5ماه پیش هم اقدام شروع کردم ولی بخاطر فوت ماد ...

آخی خیلی واسه مامانت ناراحت شدم خدا قرین رحمت قرار بده ایشون رو ،

ایشالله که به زودی با دعای خیر مامانت خدا یه بچه سالم و صالح قسمتت میکنه عزیزم

من دیروز سقط داشتم دکترم گفت ۳ ماه دیگه اقدام کن... گفت توی این ۳ ماه تیروییدت رو چک کن و یدوفولیک ب ...

پس دوستم احتمالا اقداممون میفته با هم 

آخه من هم از عید اقدام میکنم ایشالله 

ولی بچه ها من یکم مشکل روحی پیدا کردم و انقدر این هفته ها غم و غصه و مرگ و میر مردم بیگناه رو دیدم سر این زلزله دیگه احساس پوچی میکنم انگاری افسردگی گرفتم اصلا اونهمه حس و حال و شور وشوقم رو از دست دادم نمیدونم چیکار کنم همش به چیزای منفی فکر میکنم 

پس دوستم احتمالا اقداممون میفته با هم  آخه من هم از عید اقدام میکنم ایشالله

انشالله گلم ...دعوت به دوستی میکنمت بعد با هم در تماس باشیم..

دکترم گفت احتمالا جنینم مشکل ژنتیکی داشت آخه قلبم داشت یهو ایست کرد حال روحیم خوب نیست 😢

سلام بهمه  منم اینماه رفتم اقدام ماه اوله 32سالمه تنبلی دارم بکه قبلانداشتم ببینم تاخداچی میخ ...

فولیک اسیدمیخورم 2ماه و20روزه

2ماهم سلنیوم خوردم 

1ماهم زینک پلاس خوردم

2ماهم ویتامین e

وویتامین دی 

دندونامم ماه پیش درس کردم 8تابود4تاعصب کشی 4تاسطحی

پاپ اسمیرم دادم 

براعفونت قارچی درمان دارویی شدم ولعنتی بازبرگشنه 

برابچه اول سومین ماه باردارشدم 

این یکیونمیدونم چحودی میشه چون بعد5سله متاسقانه تنبلی گرفتم روز13سیکل فولیکولام ریزبودالبته ازهمون روزکه فهمیدم تقریبا3ماهی میشه هرروز1ساعت پباده روی کردمحتی الانم که تواقدامم میرم پیاده رویووزنمم 4کیلویی کم شد

این کل کارایی ک کردم 

وخدایی که بشدت کافیست
انشالله گلم ...دعوت به دوستی میکنمت بعد با هم در تماس باشیم.. دکترم گفت احتمالا جنینم مشکل ژنتیکی د ...

مرسی آهو جون 

الان منم شمارو اد میکنم ایشالله که همگی باهم به اون نتیجه ای که میخوایم میرسیم

منم 30 سالمه و ایشالله اگه همه چی خوب پیش بره از بعد از عید میریم تو اقدام 

من ۳۵ سالمه تهرانم دکترم دکتر فرامرز مصباح بود دکتر قدیمی و باسواد و مهربونی بود

من دکترم خانومه و الان یه دو سالی هست که تحت نظر ایشون هستم 

و چکابهای سالیانم رو انجام میدم پیشش