2777
2789
عنوان

اقدامی های 97

| مشاهده متن کامل بحث + 188607 بازدید | 22308 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها اگه میاین تو این تاپیک از خودتون اطلاعات بدید:

مثل اینکه چند سالتونه چند سال هست که ازدواج کردید و چند وقت هست که دارین اقدام میکنید

کدوم شهرید و اقداماتی که انجام دادین شاید یکی دو سال بعد که بگذره و ایشالله هممون مامان شیم همین اطلاعات اینجا بتونه به یه عده دیگه ای هم کمک کنه

چون واقعا بعضی از تاپیک واسه خود من خیلی کمک کنندست و وقتی نگاه میکنم به تاریخشوون میبینم واسه کلی وقت پیش هستش 

ایشالله که هممون زودی تو دلی دار میشیم  شما تهران هستید؟

ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻋﺰﻳﺰﻡ

ﻧﻪ ﻣﻦ ﺁﺫﺭﺑﺎﻳﺠﺎﻥ ﻏﺮﺑﻲ ﻣﻴﺎﻧﺪﻭﺁﺏ ﻫﺴﺘﻢ.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

سلام دوستان

من ۵سال و نیم ازدواج کردم و یک ساله برای بچه اول دارم اقدام‌میکنم

شوهرم‌مشکل واریکوسل داشت و عمل کرد و منم بدون قرص و دارو فولی بالغ ندارم.

من همه کار کردن از آزمایش خون و تیروئیدو قند بگسر تا آزمایش ذخیره تخمدان و عکس رنگی از رحم.

این ماه من روزی یه دونه متفورمین ۵۰۰ میخوردم و از شب ۵پری تا ۵شب دوتا لتروزل و روز ۱۳ پری هم دوتا آمپول اچ سی جی زدم.

این ماه شرایطم خیلی خوب و امیدوار کننده بود. شنبه هم موعدمه.

خیلی به دعاهاتون نیاز دارم

آنادجان گفتن شرح حال بدیم .من این ماه اقدام کردم البته 5ماه پیش هم اقدام شروع کردم ولی بخاطر فوت مادر عزیزم دیگه نشد ادامه بدم والان که به کمک خدا حالم بهتر شده دوباره اقدام کردیم .امیدوارم همگی بچه های گروه نی نی داربشیم.نی نی های سالم وصالح وزیبا انشاالله...راستی یک سال و8 ماهه ازدواج کردم .

منم همشهري شمام خوشبختم جانيم

ﻣﻨﻢ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻢ. ﺷﻤﺎﺩﻗﻴﻘﺎ ﻛﺠﺎﺳﺎﻛﻨﻴﻦ?

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
سلام دوستان من ۵سال و نیم ازدواج کردم و یک ساله برای بچه اول دارم اقدام‌میکنم شوهرم‌مشکل واریکوسل ...

عزیزم امیدوارم که خیلی خیلی زود بیای و خبر خوش بدی به هممون

واریکوسل همسرت نشونه ای هم قبل از اقدام به بارداری داشت یا فقط بعد از اقدام فهمیدید؟

من که هنوز اصلا نمیدونم شرایطمون چطور هست

سلام به دوستان عزیزمنم دوست دارم بیام توگروه .چون دیگه اقدامی شدیم ماهم...    

خوش اومدی دوستم امیدوارم که همه با هم اینجا به اون نتیجه ای که میخوایم برسیم و کلا شرایط رو به خوبی بره واسه همه آمین...