2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی مهم دارم لطفاً بیاید

52 بازدید | 6 پست

((لطفاً تا آخر بخونید))

فرض کنید که با کسی که دوسش دارید بعد چند سال دوستی می‌خواید ازدواج کنید و برید سر خونه زندگیتون 

همسرتون از هر لحاظ عالیه و کاملاً مثل یه مرد واقعی پشتتون هست و دوستتون داره و خانواده خیلی خیلی خوبی هم داره 

خانواده‌اش خیلی دوستتون داره و حمایتتون می‌کنه و با همدیگه خیلی حس راحتی دارید 

منتها خانواده همسرتون اهواز زندگی می‌کنن و خانواده خودتون کرج! خوب قطعاً فاصله هم زیاده و نمیشه زیاد رفت و آمد کرد ... 

حالا فرض کنید با تمام این شرایط شما تک بچه هستید و پدر و مادرتون موقع پیری به شما احتیاج دارند و شما باید پیششون باشید و ازش نگهداری کنید در صورت نیاز 

و همسرتون هم با اینکه توی شهر شما زندگی کنه مخالفتی نداره 

شما خودتون بدتون نمیاد برید شهر همسرتون برای زندگی فقط مشکلتون خانواده خودتونه که در آینده این شمایید که باید کمکشون کنید زمان پیری ... 

حالا با این شرایط شما باشید چیکار می‌کنید؟ شهر خودتون می‌مونید یا میرید شهر همسرتون  هر چند ماه یک بار میاید به پدر مادرتون سر می‌زنین؟ 

نظرتون راجع به ۶ ماه این شهر بودن و ۶ ماه اون شهر بودن چیه؟ 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا تاپیک اسم بچمو گزارش بزنید الهی خدا خیرتون بده صلوات میدم براتون ممنون

زدم 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

اگه موقعیتش واقعا خوبه برو خدای پدر مادرتم بزرگه نمیدونی آینده چی میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اگه موقعیتش واقعا خوبه برو خدای پدر مادرتم بزرگه نمیدونی آینده چی میشه

انقدری که با پدر و مادر اون راحتم با پدر و مادر خودم نیستم

انقدری که با پدر و مادر اون راحتم با پدر و مادر خودم نیستم

شاید در آینده جابجا بشین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست