2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 181 پست

[QUOTE=48039473]آمار زنای محل رو داره کی زنش خرابه . کی زنش فلانه و.... خونه همسایه رفته بودم کار داشتم با خانومه بع ...[/QUOTEوای خوب اعصابی داری خیلی بی شرمه البته عذر میخوام میگم اینجوری ب شما داره توهین میکنه خیلی رو بهش دادی ب خدا وقتی خاله زنک بازی درمیاره بزن توو دهنش بگو ب تو چ ربطی داره اسم زنامی محله چیه وای بخدا تعجب میکنم ی مرد تا چ حد میتونه پررو باشه ک ابایی نداره راحت از چشچرونی جلو زنش میگه حالا بعضی مردا هیزن ولی دور از چشم زنشون اینا دیگه نوبرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس ینی اگ باشن از اول ازدواج معلومن؟؟

آره گلم

قبل ازدواج طرز نگاهش ب خودت معلوم میشه طرف چیکارس

من خودم تجربه کردم بودن پسرایی ک هم کلاسیم بودن ب بهانه سوال درسی زل میزدن تو چشم آدم ب س ی ن ه و ب ا س ن و... آدم ی جوری نگاه میکردن آدم از خجالت آب میشد

تازه با مقنعه بلند و مانتو گشاد

فکر کن اینا با لباس تنگ ببینن دخترارو چیکار میکنن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
ب نظر من اگه مرد سالم باشه زن لختم ببینه نگاش نمیکنه عزیزم ب قولن ب ذات ادم برمیگرده مرد هیز زن مهجب ...

چش چرونی میکنه ولی زن محجبه باشه چیزی که میخواد گیرش نمیات.... 

من ی مدت مجبور بودم میرفتم ی دفتری ی مردتیکه هییییییز اونجا بود ب خدا ک اگه اون نگاهتون کنه دلتون میخواد خودتونو تو بشکه اسید بریزید بس ک هیییییزه تو تمام عمرم مردی ب این بیشرفی و هیییییزی ندیدم.... یعنی میرفتم تو دفتر مدارکو میذاشتم رو میز میومدم بیرون وایمیسادم حالا کسای دیگه هم اونجا بودن ها ولی انقدر چندشناک بود برام رفتار اون مردتیکه آرزوی مرگ میکردم 

خدای من 😍😍کمکم کن 💖💖
آره گلم قبل ازدواج طرز نگاهش ب خودت معلوم میشه طرف چیکارس من خودم تجربه کردم بودن پسرایی ک هم کلاس ...

عزیزم راست میگی بخدا...از اول معلومه من ترسیدم گفتم نکنه خدایی نکرده شوهر من در آینده اینطوری شه.😟

گاهی یه زن میتونه مرد باشه!!مادر مهربونم تو هم پدر بودی برام هم مادر .دنیامی💗
اووهوم درسته  مثلا بگه برام خواستگار پیدا شده بود بعد گفتم ازدواج کردم و ایناااا انقد حرص میخ ...

آره.چون من نمونه اش رو دیدم و خودم هم هر از گاهی که تابلو نشه از این حربه ها استفاده میکنم  .واقعا کسانی رو دیدم که از لحاظ چهره خیلی معمولی بودن ولی چنان از خودشون تعریف میکنن مخصوصا پیش شوهرشون که بیا و ببین.

تازه خواهرشوهر من که با خواهرش دست به یکی میکنه میگه خواستگار براش پیدا شده وای من از تعجب شاخام میزنه بیرون چون خواهرشوهرم خیلی تابلو سنش بالاست و بچه داره 

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
عزیزم راست میگی بخدا...از اول معلومه من ترسیدم گفتم نکنه خدایی نکرده شوهر من در آینده اینطوری شه.😟

نه خدا نکنه

محاله تغییر کنن ما اگه از رو عقل قبل ازدواج طرفمونو بسنجیم این بلاها سرمون نمیاد

کسی ک ی عمر چشم پاک و وفا دار بوده تا آخرم همینه

نه خدا نکنه محاله تغییر کنن ما اگه از رو عقل قبل ازدواج طرفمونو بسنجیم این بلاها سرمون نمیاد کسی ک ...

دقیقا ذات آدم که تغییر نمیکنه .ولی من مدت عقدم دوماه بود و ساده بودم بلد نبودم بسنجمش

گاهی یه زن میتونه مرد باشه!!مادر مهربونم تو هم پدر بودی برام هم مادر .دنیامی💗
از خداشه می گه برو طلاق بگیر بهترشا می گیرم 

یعنی آنقدر پررو شدن مردا؟😞😞😞

خاااااک بر سرشون هرزه های بدبخت

حق دارن دخترا مهریه بالا میزنن

هر چند قانون طرف مرداس اونم براش سقف تعیین کردن😒