2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 181 پست
به نظر من زنه اعتماد به نفس نداره زنه هم میتونه از خودش تعریف کنه مثلا بگه رفته بودم آرایشگاه آرایش ...

اووهوم درسته 

مثلا بگه برام خواستگار پیدا شده بود بعد گفتم ازدواج کردم و ایناااا

انقد حرص میخورن اخه مردا حسودن😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووهوم درسته  مثلا بگه برام خواستگار پیدا شده بود بعد گفتم ازدواج کردم و ایناااا انقد حرص میخ ...

😅😅😅😅😅واسه من واقعا سه چهار بار این موضوع پیش اومد هربارم براش تعریف میکنم😅😅😅

اجاره شبانه ویلاهای ساحلی استخردار و بدون استخر در خزرشهر.دریاکنار.سرخرود.فریدونکنار.اینستا=vilashomal1 کانال=shomalvila1@☺
اووهوم درسته  مثلا بگه برام خواستگار پیدا شده بود بعد گفتم ازدواج کردم و ایناااا انقد حرص میخ ...

اره واقعا آتیش میگیرن

مردا خیلی از خانوما حسودترن

فقط چون ما نجابت داریم مثل اونا هرزه و هیز نیستیم سو استفاده میکنن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
ب نظر من اگه مرد سالم باشه زن لختم ببینه نگاش نمیکنه عزیزم ب قولن ب ذات ادم برمیگرده مرد هیز زن مهجب ...

دقیقا ،ما که نمیتونیم همه رو بکنیم تو گونی،ادم اختیار چشم و ذهن و دل خودشو باید داشته باشه،یه لحظه به زندگیش فکر کنه به زن و بچش فکر کنه هیچ وقت واسه یه لحظه خوشی زندگیشو خراب نمیکنه،ولی متاسفانه مرد سالم خیلی خیلی کمه ،فرهنگ و تربیت و قانونای تخیلی مرد سالار ،از اکثر مردا یه چیز بیخودی درست کرده

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!
😅😅😅😅😅واسه من واقعا سه چهار بار این موضوع پیش اومد هربارم براش تعریف میکنم😅😅😅

منم همینطور بعد از ازدواجم خواستگار داشتم هرکی هم شنید گفتن اخ اگه میدوتستیم انقد زود شوهرت میدن خب مطرح میکردیم 

منم با اب و تاب براشوهرم تعریف میکردم 

اونم ای حرص میخورد😂😂😂😂😂

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂

یه روانشاسی میگفت مثلا پیش همسرتون از خیانت کسی بگین بعدش به همسرتون بگین خداروشکر ک تو این جوری نیستی.بزارید از اینکه اون جوری بشه همیشه بترسه و همیشه بخواد تو نظر شما خوب جلوه کنه

اجاره شبانه ویلاهای ساحلی استخردار و بدون استخر در خزرشهر.دریاکنار.سرخرود.فریدونکنار.اینستا=vilashomal1 کانال=shomalvila1@☺