2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 181 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا انقدر دلهره دارم یه لحظه از فکر کاراش بیرون نمیرم . انقدر رخت میشورن تو دلم اکثر اوقات ولی بخاط ...

این آدمها دست به هر کاری می زنن از آینده بچه هات نمی ترسی 

خودش بعد چند ماه طلاق گرفت اصلا از خراب کردن یه زندگی ترس نداره 

اینا خیلی خطر ناکنا.از حسادت دست به هما کار میزنن.تا میتونی همسرت رو از این جور آدما دور نکه دار

اجاره شبانه ویلاهای ساحلی استخردار و بدون استخر در خزرشهر.دریاکنار.سرخرود.فریدونکنار.اینستا=vilashomal1 کانال=shomalvila1@☺

آمار زنای محل رو داره کی زنش خرابه . کی زنش فلانه و.... خونه همسایه رفته بودم کار داشتم با خانومه بعد اومدم میگه کدوم دخترش اونجا بود و پذیرایی می کرد اسم زنای همسایه رو بالاخره فهمیدی چیه . خدا شاهده دوست داشتم خفش کنم . گفتم چطور مگه . مگه مهمه بدونی اسمشون چیه . و کی ازم پذیرایی کرد

این آدمها دست به هر کاری می زنن از آینده بچه هات نمی ترسی 

همیشه مادرا به فکر بچه ها هستند 😭😭

کاااش پدرها هم لاقل بخاطر بچه هاشوون خیانت نمیکردن

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂

به نظر من زنه اعتماد به نفس نداره

زنه هم میتونه از خودش تعریف کنه مثلا بگه رفته بودم آرایشگاه آرایشگره گت چه موزه های خوبی داری،چه پوست خوبی داری و.... اصلا بهت نمیاد ازدواج کرده باشی و.....حالا هر بار یه ماجرا و یه جور دیگه از خودش تعریف کنه

بعدش هم ماجراهای خیانت زنها رو به شوهراشون تعریف کنه  که شوهره بدونه اگه حرف خیانت باشه زن هم میتونه خیانت کنه و این سنگینی و وقار اونه که سر زندگیش هست

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
ممکنه برا زن بعدش خوب بشه 

نهههه آدم نمیشن این مردای هیز

دن بیلزیریان میشناسین؟

ی قمار باز پولدار آمریکاییه هزارتا دوست دختر مدل داره ....... همه هم سایز ۸۵😀😀

همه مردا آرزوشونه جاش باشن

با ی حسرتی کاراشو فالو میکنن آدم بالا میاره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
نه  تا زمانی که این جور زنا و دخترا با تیپای بد میان بیرون همین اشه و همین کاااسه وضع خراب شد ...

ب نظر من اگه مرد سالم باشه زن لختم ببینه نگاش نمیکنه عزیزم ب قولن ب ذات ادم برمیگرده مرد هیز زن مهجبه هم ببینه بازم چش چرونی میکنه

دیگه طوری شده که از زن برادرم بدم میاد دوست ندارم اون باشه جایی ماهم باشیم شوهر من جلوش عین غلام قنب ...

خدا بهت صبر بده ،باز به غریبه ها پیله کنن ادم حرص میخوره ،ولی به فامیل نزدیک دیگه نوبره،گرفتاری شدیم از دست یه مشت جونور دو پا

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!
آمار زنای محل رو داره کی زنش خرابه . کی زنش فلانه و.... خونه همسایه رفته بودم کار داشتم با خانومه بع ...

شادلین فقط به خودت برس عزیزم.مردادهمیشه دنبال زن هایی هستن ک اعتماد به نفسشون بالاست.به خودشون میرسن.زیاد تحویلش نگیر دنبالش نباش.عزیزم.هوای خودت رو داشته باش.مستقل باش.

اجاره شبانه ویلاهای ساحلی استخردار و بدون استخر در خزرشهر.دریاکنار.سرخرود.فریدونکنار.اینستا=vilashomal1 کانال=shomalvila1@☺