2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 181 پست
تازه گفته باید یه گوشی  لمسی بخرم برم تو گروه با زنا چت کنم

سرکاریم خدایی؟😱😱😱😱

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدف خدا از خلقت اینجور مردا چی بود من موندم 😐😐😐😐😐😐😐

عزیزم اینا موی زائدن😅😅😅

اجاره شبانه ویلاهای ساحلی استخردار و بدون استخر در خزرشهر.دریاکنار.سرخرود.فریدونکنار.اینستا=vilashomal1 کانال=shomalvila1@☺
من اینقدر از خودم تعریف میکنم..شوهرم گاهی میگه گیسووو من چقد زشت تر از توام🤕🤕🤕والاااا حالا چیزیم ...

منم از خودم خیلی تعریف میکنم 

😉😉😉😉

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
باورتون میشه زنه بهش حال تهوع دست داده بود 

چه جزییاتشو خوب میدونی 😨  

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
استارتر ناراحت نشو اکثر مردا همینن چشم هیز . دیشب شوهرم تعریف میکرد که رو صندلی پارک نشسته بود منتظ ...

وای عزیزم کلی خندیدم ناراحت نشی دقیقا همون موقع گفتی قرصو دیده توو کیفش منم حرف شما تو ذهنم اومد ناراحت نباشی این دور زمونه تمام مردا کثیفن کی میشه بابای ما ک جز زن و بچه ب فکر کسه دیگه نبود چشم پاک بودن مردای قدیمن ولی داداش منم هیز نیس بدبخت حالا منظورم ب شوهر شما نبوذ خدای نکرده عزیرم کلی میگم چون تاپیک همش از خیانت شوهر لعنتیه

خانومه جوونه ولی اعتماد به نفسسش را از دست داده 

حالا کوثر شماره چند هست؟ بگو تا شوهرم رو اونجا نفرستم  

خودخواهی آن است که از دیگران بخواهید، آنگونه که شما دوست دارید، زندگی کنند.