2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 181 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اونا ک زن لاغر دارن اکثرا دنبال زن چاقن😐😐😐😐

اونام که زنه چاق دارن دنبال زنه لاغرن مرد هست دیگه    

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
چرا اسید بریزع تو چشمم بریزه اونجاش تا هوس از کلش بیوفته ببخشیدا ولی حقشونه خواجه میشه خخخخ

😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

همکارتون باید حسابی به خودش برسه،و واسه شوهرش هم هر جند وقت یه بار یه چیزی بگه،مثلا بگه امروز یه خانمی ازم خاستگاری کرد گفت وااای حیف شده ازدواج کردی،یا بگه امروز فلانی گفت روز به روز خوشگلتر میشیااا،مردا احتاج به یاد آوری دارن که زمانی همسر خودشون هم ایده آل هاشون رو کاملا داشته باید یاد آوری بشه تا به چشمشون بیاد

همه کاری می کنه خانومه به خودشم می رسه می گه حس می کنم دیگه دوستم نداره زن چاق و خوشگل می خاد 

واااا مگه کور بوده زمانی که گرفتتش؟؟!

بنده خدا همون به قول تو اعتماد بنفس نداره 

بگو جلو شوهرش همش از خودش تعریف کنه..... 

بعدم انقد بهش رو نده چه معنی ای داره شوهر ادم جلو زنش بخاد از یکی دیگه تعریف کنه.😒

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
چرا اونا ک زن لاغر دارن اکثرا دنبال زن چاقن😐😐😐😐

اونا هم که زن چاق دارن چشمشون دنبال لاغراس. کلا میخوان همه مدل رو امتحان کنن خاک بر سرا.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
کلاسی چیزی میری مگه؟

نههه😊😊میخورم  میرقصم میخوابم..میرم نت😣😣😣😣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

استارتر ناراحت نشو اکثر مردا همینن چشم هیز .

دیشب شوهرم تعریف میکرد که رو صندلی پارک نشسته بود منتظر ما بود که یه زنه میاد میشینه کنارش میگفت معلوم بود معتاد بود و زن درست درمونی نبود بعد یه پسره بهش گیر داده بود به شوهرم میگه اشکل نداره بشینم روی صندلی شما .اینم میگه نه اشکال نداره بعد اون پسره که بهش گیر داده بود با زنه حرف میزنه بعد زنه در کیفشو باز میکنه سیگار برمیداره بعد شوهرم میگه بهم گفت فندک داری گفتم نه . زنه به پسره میگه برو برام فندک گیر بیار پسره هم میره ولی تو کیف زنه کبریت بوده شوهرم میگه کیفشو باز کرد دیدم توش قرص جلوگیریه بود حالا این شوهر من چقدر نزدیکش نشسته بود قرصرو دیده  بعد میگه دختره که پسره رو دک میکنه میره سمت مترو . جالب من لباسای شیک بپوشم هیچ وقت نمیگه تیپت مشتی بود ولی اون خانومرو هی میگفت چه تیپ مشتی زده بود دوست داشتم خفش میکردم حیوون وقتی اون زنه میاد میشینه پیشش بلند نمیشه بره روی صندلیه دیگه بشینه .

من اینقدر از خودم تعریف میکنم..شوهرم گاهی میگه گیسووو من چقد زشت تر از توام🤕🤕🤕والاااا حالا چیزیم نیستمااا😂😂😂