2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 181 پست
خانومه جوونه ولی اعتماد به نفسسش را از دست داده 

همون که من گفتم بگو تا میتووونه وقتی باشوهرش میره بیرون به خودش برسه

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
۱ راه حل..۱ قطره چشم بخر توشو خالی کن...بجاش اسید بریز داخلش...شب بده بهش بگو عزیزم قطره چشم خریدم م ...

😑😑😑گیسو اگه انجام داد چی😦😦😦

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم در درجه اول همون موقع که چشای کثیفش  داره هرز میره پدر شو جلو چشاش میارم که غلط اضافرو بعدش نکنه بخاد از زن غریبه توروم تعریف کنه

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  

همه کاری می کنه خانومه به خودشم می رسه می گه حس می کنم دیگه دوستم نداره زن چاق و خوشگل می خاد 

۱ راه حل..۱ قطره چشم بخر توشو خالی کن...بجاش اسید بریز داخلش...شب بده بهش بگو عزیزم قطره چشم خریدم م ...

😨😂😂😂😂😂چه راه حلی 

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

دیگه ای یارو خیلی پررو هس و بی حیا ک راحت ب زنشم میگه زنه بهش روو داده وای انگار شوهر دوستمه اونم جلو دوستم همه حای زنو دید میزنه بعدم بهش میگه خدا حاجی داده با همچین تیکه ای ک بهش داده خوش ب حال هرکسی ک این زنشه یا دوست دخترشه دوستمم بدبخت میگه برا این ک حرص نخورم بیشتر لجم درنیاره میخندم 

😑😑😑گیسو اگه انجام داد چی😦😦😦

هیچی دیگه ادامه ی زندگی شیرین میشه😘خدا باید مردا رو کور می آفرید..والاااا چشم میخوان چیکار....حیف چشم..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چرا اونا ک زن لاغر دارن اکثرا دنبال زن چاقن😐😐😐😐

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

اینجور ادما غیرت ندارن 

اگه غیرت داشت اینکارو نمیکرد 

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
همه کاری می کنه خانومه به خودشم می رسه می گه حس می کنم دیگه دوستم نداره زن چاق و خوشگل می خاد 

چاق میخواد.؟🤤🤤🤤🤤

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

صد سال سیاه برای بدست اوردن شوهرش نباید تلاش کنه عووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

وعهههع درد بگیره الهی چه خوش اشتها😕

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
صد سال سیاه برای بدست اوردن شوهرش نباید تلاش کنه عوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ...

والا🤣🤣🤣