2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 181 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا تو روح اون مرتیکه...

بعضیا خیلی پستن....

البته بعضی خانوما هم با آرایش و تیپ های افتضاح شورشو در آوردن که باعث تحریک آدمای مریضی مثه این مرتیکه میشن...

من بودم تف مینداختم تو صورت شوهرم و محل سگ بهش نمیدادم دیگه...

با این مدل مردها زندگی کردن جهنمه

آنقدر به مردم این زمانه بی اعتمادم که میترسم هرگاه از شادی به هوا بپرم زمین را از زیر پایم بکشند....

مردشور مرد هیز ببرن فقط فکر هوسشونن من جای  زنش بودم کورش میکردم بیشرف تا دیگه چش چرونی نکنه ولی مرد هیزو کورم کنی بازم کثافت کاری میکنه وای خیلی سخته با همچین مردی زندگی کرد خدا لعنتشون کنه

اکثر مردا اینجورین توفروشگاهها اگه دقت کرده باشین یکسری از خانوما که دنبال نگاه مردان خودشون رو یه جور خاصی میسازن جوری که خیلی تو چشم باشن

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بگو یه مدت زنه هم وقتی با شوهرش میره خیلی ارایش کنه به خودش برسه جوری که شوهرش بفهمه خانمشم میتونه مثل اونا باشه ولی از خانمیش بوده که اینکارو نمیکرده

حرفم زد بخابه تو دهنش بگه تیپ میزنم که نگات به من باشه...

😂😂😂😂😂

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂
اکثر مردا اینجورین توفروشگاهها اگه دقت کرده باشین یکسری از خانوما که دنبال نگاه مردان خودشون رو یه ج ...

الان متاسفانه همه دخترا همین شدن 

من نمیدونم چرا اصلا براشون مهم نیس که طرف زنو بچه داره..اه....

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂

یا اینکه اینم الکی یه چن باری بیرون چشم چرونی کنه بفهمونه ما زنا هم از زیبایی خوشمون میاد ولی بدون شوخی باید باهاش حرف بزنه که دوست داری یکی منو رو اینطوری دید بزنه ودرموردمن حرف بزنه کسی که ناموس داره درمورد ناموس دیگران اینطوری برخورد نمی کنه چون هیچ عملی بدون جواب تو این دنیا نمی مونه

۱ راه حل..۱ قطره چشم بخره توشو خالی کنه...بجاش اسید بریزه داخلش...شب بده بهش بگه عزیزم قطره چشم خریدم میری کوثر قشنگتر ببینی...

طوری رفتار کنه شک نکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
۱ راه حل..۱ قطره چشم بخر توشو خالی کن...بجاش اسید بریز داخلش...شب بده بهش بگو عزیزم قطره چشم خریدم م ...

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....