2777
2789
عنوان

خواهر شوهری که زایمان کرده

714 بازدید | 54 پست

قهر نیستیم ولی وقتی خونه خریدیم تبریک نگفت وقتی سرکار رفتم و آزمون استخدامی قبول شدم تبریک نگفت 

الان که زایمان کرده باید رفت بیمارستان پیشش ؟

شوهرم میگه همه هستن نریم بد میشه بریم یه سر بزنیم زود بیایم 

امروز خیلی خسته ام روز خیلی گندی داشتم ، دارم پریود میشم دلم میخواد سر شوهرم داد بزنم و بگم نمیام هیچ جا نمیام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری ولی اگه نری جلو بقیه خراب میشی اونا که نمیدونن خواهر شوهرت نفهمه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بیمارستان برو فوقش چقدر میخوای بمونی ولی وقتی رفت خونه اش بعده چله اش برو.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

برو تو شخصیت خودتو داریببخشید اما من روانی میشم قشنگ روز قبل پری

منم دارم با گربه تایپ میکنم

امروز صبح یه جلسه سنگین کاری داشتم

۸ ساعت سرکار بودم 

بعد از ظهر با استادم جلسه داشتم 

جنازه ام 

شکمم درد می‌کنه 

هورمون هام بهم ریخته 

چرا آنقدر نفهمن مردا خسته ام آنقدر

یه چیزی بخور سر حال بشی 

واقعا آدم روزای قبل پریود مثل نارنجکه در حال ترکیدنه قبول دارم

اما یه چیزی بخور اروم بشو حالت جا بیاد بعد 5 دقیقه میری میای چیزی نیست که

منم دارم با گربه تایپ میکنمامروز صبح یه جلسه سنگین کاری داشتم۸ ساعت سرکار بودم بعد از ظهر با استادم ...

خودتو کنترل کن یا می خوای اومد خونه برو

اما مردا کمتر حال روحی آدمو تو این ایام درک میکنن