2777
2789
عنوان

خواهر شوهری که زایمان کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 54 پست
خودتو کنترل کن یا می خوای اومد خونه برواما مردا کمتر حال روحی آدمو تو این ایام درک میکنن

شوهرم همش میگه می‌دونم خسته ای ولی بریم زود بیایم از سرمون وا کنیم 

منم اصلا حوصله جواب دادن و حرف زدن نداشتم گفتم باشه هر چند حوصله ندارم ولی فقط کوتاه میام و میرم 

نمی‌دونم چی بخورم بنظرت استامینوفن کدیین خوبه ؟

ببین من وقتی درد پریودی دارم شیاف دیکلوفناک خیلی دردمو کم میکنه 

و اینکه خوراکی هم میتونی بخوری 

مثلا قهوه بخور 

یا دم نوش 

بستگی داره خودت با چی حالت خوب میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول برو اورژانس یه مسکن بگیر 

بعد برو به خواهرشوهرت هم یه سر بزن و برگرد 

ولی اگه من جات بودم نمیرفتم 

این دسته از آدما تبریک گفتن رو رسم ندارن 

وقتی رسم ندارن پس نه تبریک میگن و نه تبریک میخوان😉 

خدا..

می‌دونم اما آنقدر بغض دارم مودم پایینه دلم نمی‌خواد برمدارم با گربه می نویسم

دقیقا منم شرایطم مثل شماست جایی قراره بریم که دلم راضی نیست ولی خوب من میگم همه که نباید مثل هم باشن 

من نباید مثل اون‌ باشم که قراره برم خونشون🙃

دیگه خونش نمیرم واقعا دلم نمی‌خواد برم الان هم فقط رفع تکلیف دارم میرم

خونه اش نرو. ولی بیمارستانو برو چون زودم برمیگردی گزک هم دست شوهرت نمیدی.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

دقیقا منم شرایطم مثل شماست جایی قراره بریم که دلم راضی نیست ولی خوب من میگم همه که نباید مثل هم باشن ...

اره ولی همش میگم وقتی اون اینکار و نمیکنه چرا من باید بکنم 

دیگه خونش نمیرم واقعا دلم نمی‌خواد برم الان هم فقط رفع تکلیف دارم میرم

پس بیمارستانو برو چون نری مجبوری خونش بری

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست