2777
2789
عنوان

امروز انقد دلم شکست ک خدامیدونه

146 بازدید | 9 پست

مدیر موسسه زبان پسرم خانمه امروز صبح پیامداد با من تماس بگیرید ساعت 12حتما 

انقد دل نگران شدم اخه رفتم دنبال پسرم با یکی از بچه ها حرف بد بهم میزدنب پسرم توهین کردهبود بعد پسر منم جلوی تمام والدین ی حرکت بدی زد من همون جا دستشو گرفتم باهاش دعوا کردم تو ماشین بهش تذکر دادم تا خونه حرف زدم باهاش 

حدس میزدم مدیر ب خاطر همین بهم پیام داد

انقد ناراحت بود ک همون موقع پیامو دیدم دستام فقط میلرزید از استرس اخه این روزا خیلی درگیرم تماس گرفتم

بعد گفت شما گفتم خانم... گفتین ظهر تماس بگیرم گفت الان ظهره؟؟ با ی حالت دعوا گفتمن اللن کلاس دارم قطع کرد

نمیدونم چرا دلم شکست انقد ناراحت شدم ک فقط اشکام میومدن و دوباره تموم مشکلاتم جلو چشام رژه رفتن بعد پیام داد

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترو خدا بچه ها درست صحبت کنین 

همه ادمن همه دل دارن 

نمیدونمچجوری توضیح بدم فقط خدا میدونه این روزا چقد لهم چقد بعد صحبت 

مدیر خیلی بد حرف زد باهام بعدش پیام داد عذر خواهی کرد 

نمیدونم من پیامم بد بود نمیدونم چرا اینجوری جوابشو دادم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
ترو خدا بچه ها درست صحبت کنین همه ادمن همه دل دارن نمیدونمچجوری توضیح بدم فقط خدا میدونه این روزا چق ...

الان اسکرین شات رودیدم و حق داری که ناراحت شی فوقش ایشون میتونست با لحن آروم و مهربون بگه بعدا تماس بگیرین

کاش همه مون یادبگیریم هوا همو داشته باشیم با هم خوب حرف بزنیم مهربون باشیم اونم الان که همه درگیر مشکلات زندگیشونن🥲

کاربری دست دونفره..من و دوستم