2777
2789
عنوان

بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 74 پست
عزیزم تخمک اهدایی هست اسپرم اهدایی هست سرپرستی بهزیستی هست علم پیشرفت کرده . شرایط فرزندخواندگی خیلی ...

اونا رو دکتر گفته نمیشه ...بهزیستی هم تو نوبت هستیم فعلن خبری نیست ...وقتی دکترا جواب کردن دیگه چه کار کنم ؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نمدونم من حق رو بهشون مدم چون خیلی سخته اینکه نتونی مادربشی واقعاسخته من چون خودم دیدم بچهایی ک بزرگ ...

ولی من بنا به شغلم مواردی دیدم که خواهر به برادر یا خواهرش نوزاد رو داده ، و بعدها وقتی اون بچه بزرگ شده شدیدا به مشکل خوردن ‌. مواردی بوده شکایت کردن از هردو طرف . یا سر ناسازگاری گذاشتن 

به شخصه اگر روزی بفهمم مثلا خاله ام مادرم بوده و منو به خواهرش داده روزگارشونو سیاه میکنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

شما اینستا داری ؟

ن ندارم ولی چون همه چی اونجاهس فک کنم باشه نظرت متونی ی اگهی. بزنی البته نمدونم ایناقانونی هس یان مثلاکسی ک نتونه ازخرج بچش. بیادبهتون بده ولی خب درقبالش بایدپول هم پرداخت کنید

اونا رو دکتر گفته نمیشه ...بهزیستی هم تو نوبت هستیم فعلن خبری نیست ...وقتی دکترا جواب کردن دیگه چه ک ...

توکل ..

به خدا اعتماد کن ‌. همزمان از راه درست و بدون شبه و قانونی جلو برو 

دنبال کاری که هزار اما اگر و ایراد داره نرو 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ولی من بنا به شغلم مواردی دیدم که خواهر به برادر یا خواهرش نوزاد رو داده ، و بعدها وقتی اون بچه بزرگ ...

واسه همین ک نبایدب بچه بگن بخدایناییک بچه دارنمشن گناه دارن احساس تنهایی ادمومکشه واسه ی زن خیلی سخته حالا خوبه ک اگ هردوطرف مشکل داشته باشن من فقط خودم مشکلم داشتم کلی حرف شنیدم خیلی روزای سختی بود 

اونا رو دکتر گفته نمیشه ...بهزیستی هم تو نوبت هستیم فعلن خبری نیست ...وقتی دکترا جواب کردن دیگه چه ک ...

شما میتونید روش ترکیبی هم استفاده کنید 

رحم جایگزین هم هست

دکترتون رو عوض کنید 

واسه همین ک نبایدب بچه بگن بخدایناییک بچه دارنمشن گناه دارن احساس تنهایی ادمومکشه واسه ی زن خیلی سخت ...

به بچه نگی هم ممکنه بفهمه 

ماه پشت ابر نمیمونه 

و روزی که بفهمه بی اعتمادی و نفرت جای همه چی رو میگیره 

حالا یا بمونه و تلافی کنه یا ول کنه و بره

اگهی تو اینستا بزارم ؟؟ چقدر هزینه اش میشه ؟؟

بستگی ب طرف داره اره خب باید بلاخره ازیجایی شروع کنی بایداگهی بزنی یااستوری بزاری ک مردم زیاد ببینش ندیدی چقدبعضیا بچهاشونه بخاطربی پولی تو سطل انداختن تاحالا خیلیها بچهای بی گناه رو پیدامکنن ک نوزادن ولی انداختنشون خانوادشون بخاطراینکه نمخانشون

به بچه نگی هم ممکنه بفهمه ماه پشت ابر نمیمونه و روزی که بفهمه بی اعتمادی و نفرت جای همه چی رو میگیره ...

سخته اره خب هرراهی ی سختیهایی خودشوداره ادمی ازادم دیگه فرق مکنه خودم بشخصه الان بفهمم خانوادم منو دادن ب کسی ک بچه دارنمیشه هچ مشکلی ندارم مهربون باشیم همه چی حله

سخته اره خب هرراهی ی سختیهایی خودشوداره ادمی ازادم دیگه فرق مکنه خودم بشخصه الان بفهمم خانوادم منو د ...

افرین به درکت ...بخدا نمیدونی من و شوهرم چقدر عاشق بچه هستیم