2777
2789
عنوان

بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 74 پست
اصلن نمیشیم شوهرم مشکل داره ...گفتند فقط راهش اینه بچه بیارید

آخه یک دکتر تو مشهد همه مثبت میشن روزی 5.6تا استوری میزاره با آی وی اف مثبت میشن بار اول .

من ایندفعه باردار نشم می‌خوام برم مشهد

مهربون باش مهربونی رسم دلهای پاک🤍🤍
مگه کادو میخوان بهم بدن ؟؟ 😐

خب این بنده خدا هم دلش مخادبچه داشته باشه اینکه نمتونن بچه بیارین ب این معنی نیس ک کسی نتونه بهشون بده بعدقرار بزرگشن کنن من خیلی دیدم اطراف خودم ک ب کسی ک بچه نداشته بچه بدن خیلیم ثواب داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوبه که شما درک میکنید من چی میکشم

واسه اینکه خودم هم مشکل باوری داشتم درکت مکنم عزیزم انشالله ی روزی بیاد بتونی بچه خودت روبغل بگیری ناامیدنشوازخدا گفتمت ک دایی من بعد۱۳سال بچه دارشدن خدابزرگه 

خب این بنده خدا هم دلش مخادبچه داشته باشه اینکه نمتونن بچه بیارین ب این معنی نیس ک کسی نتونه بهشون ب ...

خب دلش بخواد 🫥

داریم در مورد یه موجود زنده حرف میزنیم 

میدونید اون بچه بعدها بفهمه از طرف مادر و پدرش به یکی دیگه داده شده چه حسی پیدا میکنه ؟ قرار نیست هرچیزی که دلمون میخواد رو به هر بهایی به دست بیاریم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب دلش بخواد 🫥داریم در مورد یه موجود زنده حرف میزنیم میدونید اون بچه بعدها بفهمه از طرف مادر و پدرش ...

نمدونم من حق رو بهشون مدم چون خیلی سخته اینکه نتونی مادربشی واقعاسخته من چون خودم دیدم بچهایی ک بزرگ شدن خداروشکر هچ مشکلی هم نداشتن دارم مگمت دخترخاله و پسردایی خودم ک خانوادهاشون اونادادن تازه پسر دایی من ب بابای حقیقیش مگه بابا وهچ مشکلی نداره حتی خودم تعجب کردم ک چرا حقیقتوبهش گفتن متونستن نگن 

عزیزم تخمک اهدایی هست 

اسپرم اهدایی هست 

سرپرستی بهزیستی هست 

علم پیشرفت کرده . شرایط فرزندخواندگی خیلی راحت تر شده

دنبال راه هایی که بعدها هزار پیچ و خم داره نرو 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب دلش بخواد 🫥داریم در مورد یه موجود زنده حرف میزنیم میدونید اون بچه بعدها بفهمه از طرف مادر و پدرش ...

مگه ما میخوایم چه کارش کنیم بوده آدمهایی ‌که بچه آوردن بیشتر از پدرو مادر اصلی بچه بهش محبت کردن آینده خوبی براش درست کردن ...این طرز فکر اصلن درست نیست ..بچه وقتی ندونه هیچ اتفاقی نمی‌افته