2777
2789
عنوان

بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 74 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دایم ب اون یکی دایم داد خالم هم بردارشوهرش بهش دادو هردوشون بعد اینکه بهشون بچه دادن بچه دارشدن د ...

کی میتونه بچشو بده ب کسی دیگه مگه وسیلس؟   اون بچه بعد بزرگ میشه میفهمه خب داغون میشه زندگیش

کی میتونه بچشو بده ب کسی دیگه مگه وسیلس؟ اون بچه بعد بزرگ میشه میفهمه خب داغون میشه زندگیش

تعجب مکنم چرااینجورفک مکنید ک بعدا زندگیش داغون بشه پس چرااین همه ک دوربرم دیدم زندگیشون داغون نشد 

تعجب مکنم چرااینجورفک مکنید ک بعدا زندگیش داغون بشه پس چرااین همه ک دوربرم دیدم زندگیشون داغون نشد

خب الان اوضاع اون بچه ها خوبه نفهمیدن مثلا باباش داییش بوده ؟من خودم اگر بفهمم خالم مامانم بوده منو داده به خاهرش یا داداش  زندگیشونو سیاه میکردم  

خب الان اوضاع اون بچه ها خوبه نفهمیدن مثلا باباش داییش بوده ؟من خودم اگر بفهمم خالم مامانم بوده منو ...

همه مثل هم نیستن بخدا بچه دایی خودم تازه ب پدرواقعیش هم مگه بابا ودختر خالم همنطور وی نفردیگه توشهرمون 

ب نظر من از غریبه بگیره بهتره تا آشنا

آشنا شاید از بچش نتونه کامل دل بکنه 

استاترم میخاد مادری کنه شاید مثلا خواست ب بچش تذکر جدی بده جلو مادر واقعی یکم بد میشه 

حس میکنم یه جورایی بچه آشنا مهمون میشه 

نمیدونم بنطر من از غریبه پیدا کن 

اره اگ غریبه باشه عالی میشه

دایی مادر من چون زن خودش پسر ب دنیا نمیاورد رفت زن دیگ گرفت روش از یه روستا 

اون خانمه هم دختر ب دنیا آورد 

بعد سال بعدش خانم خودش پسر ب دنیا آورد 

زن اول مجبور کرد زن دوم طلاق بگیره 

بچه رو نبرد خانم گفت نمیخام

خانم اول بچه رو به خواهرش ک بچه دار نمیشد 

الان اون بچه همه زندگی اون خواهرس 

شده دندونپزشک

ولی دایی مامانم هربار میبینتش خون ب جیگر میشه ک چرا ب جا اون ب باجاناقش میگ بابا 

ببخشید طولانی شد

استاتر دعا میکنم ب حاجت دلت برسی