تو رو خدا کمکم کنید دیگه خسته شدم اگر کسی را سراغ دارید بگید ...ما ۸ ساله نمیتونیم بچه دار بشیم بهزیستی هم اسم نوشتیم چندساله تو نوبت هستیم واقعن خسته شدم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
افرین به درکت ...بخدا نمیدونی من و شوهرم چقدر عاشق بچه هستیم
الان خیلیا این موضوع رو درک مکنن بخصوص پیش خودمون من اهواز زندگی مکنم بخدااطرافم چقددیدم وحتی بچه. بزرگ شده حقیقتومدونه وعین خیالشم نیس وقتی ب بچه محبت کنی. بزرگش کنی اونقدم سخت نمگره بلاخره ی عمری باهات زندگی کرده بد ب دلت راه نده عزیزم ی روزهم مامان میشی حالا ب هرروشی ک خدا برات صلاح بدونه
سلام خانما من ازهرراهی ک میشه رفتم برای بچه داری هم خودم هم همسرم مشکل باروری داریم ۸ساله ک دواودرمان کردم نشد بهزیستی هم ثبت نام کردم هنونوبتمون نشدلطفا اگ کسی رو مشناسید ک بتونه بهمون بچه بده یا بچه ایی رو بخاطر مابدنیابیاره ممنونم ک بگید هزینه اش هم پرداخت مکنم