2777
2789
عنوان

بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 74 پست
سخته اره خب هرراهی ی سختیهایی خودشوداره ادمی ازادم دیگه فرق مکنه خودم بشخصه الان بفهمم خانوادم منو د ...

پس به شدت ریسکه ..

شاید یکی مثل شما ناراحت نشه و بگه اشکال نداره

اما یکی مثل من ناراحت شه و هردو طرف رو به خاک سیاه بشونه و پوستشونو بکنه 

حالا خود استارتر باید تصمیم بگیره حاضره چنین ریسکی کنه یا نه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

افرین به درکت ...بخدا نمیدونی من و شوهرم چقدر عاشق بچه هستیم

الان خیلیا این موضوع رو درک مکنن بخصوص پیش خودمون من اهواز زندگی مکنم بخدااطرافم چقددیدم وحتی بچه. بزرگ شده حقیقتومدونه وعین خیالشم نیس وقتی ب بچه محبت کنی. بزرگش کنی اونقدم سخت نمگره بلاخره ی عمری باهات زندگی کرده بد ب دلت راه نده عزیزم ی روزهم مامان میشی حالا ب هرروشی ک خدا برات صلاح بدونه 

پس به شدت ریسکه ..شاید یکی مثل شما ناراحت نشه و بگه اشکال ندارهاما یکی مثل من ناراحت شه و هردو طرف ر ...

اره خب گفتم ک هرراه سختیهای خودشو داره  یجاخوندم برای رسیدن ب هدفهای ک فقط خودت قادر ب دیدن انها هستی باید ریسک رو بپذیری 

اگر کسی بلد باشه انجام بده هزینه اش را بهش میدم

خودانستا ازت هزینه نمبره فک نکنم ولی اونی ک قراره بچه رو بهت بده شاید پول بخاد بایدقبلش باهمسرتون حرف بزنید عزیزم علکی هم ب هرکسی اعتماد نکنید چون مسله مهمی هست

همنجاهم متونی چن بارتاپیک بزنی یاتوتاپیکهای پربازید کامنت بزاری

من خیلی وارد نیستم ....اگر خواهری کنی بتونی برام انجام بدی یه دنیا ممنونت میشم ...اگر کسی پیدا شد درخواست دوستی بزن بهم اطلاع بده 

من خیلی وارد نیستم ....اگر خواهری کنی بتونی برام انجام بدی یه دنیا ممنونت میشم ...اگر کسی پیدا شد در ...

عزیزم الان ی چی تایپ مکنم کپی کن وتاپیک بزن ک اگ خاست باهات حرف بزنن بتونی جواب بدی براهمین مگم باید خودت تاپیک بزنی

سلام خانما من ازهرراهی ک میشه رفتم برای بچه داری هم خودم هم همسرم مشکل باروری داریم ۸ساله ک دواودرمان کردم نشد بهزیستی هم ثبت نام کردم هنونوبتمون نشدلطفا اگ کسی رو مشناسید ک بتونه بهمون بچه بده یا بچه ایی رو بخاطر مابدنیابیاره ممنونم ک بگید هزینه اش هم پرداخت مکنم