2777
2789
عنوان

کاش یه روز خوب برا نسل ما بیاد

46 بازدید | 12 پست

نسل ما تا به سنی رسیدیم که چیزی حالیمون باشه کرونا شد.  رکود اقتصادی شد.  سهمیه های کنکور و پارتی بازی ها بیکاری فارق التحصیلا شد. حالا اگه یکی این وسط پدر مادر یا خواهر برادری هم از دست داشته باشه و یا با خانواده ای هم وصلت کرده باشه که به خونش تشنه ن و هر بلایی سرش بیارن و هزار تا مشکل دیگه که هیچی. 

امیدوارم حداقل جنگ نشه و روزای خوش هم بیان :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا به دهه شصتیا و اوایل هفتادیا حسودیم میشه. چون اکثرشون زندگی خودشون رو به یه جایی رسوندن و کمی خودشون رو جمع و جور کردن.

ما باید بدوییم، آرزوهامون هم بدوون.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

🥺🥺 اونجوری داستانه زندگیه خیلی هامون یه کتاب غم انگیز میشه :) کاش مثل این فیلم ها و رمانا آخرش به ...

من که امیدی ندارم منم مث تو ده هشتادیم

پایان خوب برا منی که اینهمه درس خونده وجود نداره

جای 60 بودی چی میگردی؟

والا من خاله هام دهه شصتی ن،  خیلی زندگیاشون بهتر از منه. مادرشوهراشون باهاشون مهربونن. خاله هام اون زمان بهترین شغلا نصیبشون شد.  شوهراشون پولدارن. 

برادر خودم دهه هفتادیه به هر دری زد هر چه قدر درس خوند و تلاش کرد شغل دولتی گیرش نیومد و اون همه سالهای زحمت کشیدنش هدر رفت ولی یه مدت رفت شرکت خصوصی کار کرد و پول جمع کرد و کار آزاد زد و الان تو سن سی سالگی دو تا خونه و یه ماشینه خوب داره. 

ولی خب شاید اگه من هم همسنه برادرم بشم اوضاعم بهتر بشه.  ولی فعلا که هر آزمونی دادم هیچ جا شغل پر مزایا استخدام نشدم و صبح تا شب دارم تو آموزشگاه زبان،  زبان تدریس میکنم و سگ دو میزنم با حقوق چندرغاز.

من که امیدی ندارم منم مث تو ده هشتادیمپایان خوب برا منی که اینهمه درس خونده وجود نداره

قربونت بشم 🥲🥲منم همینطور. 

خدا رو شکر میکنم که حداقل ثبت نام نکردم برا کنکور ارشد که زندگیم بیشتر هدر بره. 

بعد از شونزده سال خرخونی تازه فهمیدم شغل و گذرانه زندگی تو کاسبیه و الانم باید سگ دو بزنم تا یه پولی که بشه باهاش کاسبی رو استارت زد در بیارم .  

قربونت بشم 🥲🥲منم همینطور. خدا رو شکر میکنم که حداقل ثبت نام نکردم برا کنکور ارشد که زندگیم بیشتر ه ...

چقدر منییی تو منم ارشد نرفتم الهیی

همون کاری که سگ دو بزنیم لامصب پیدا نمیشه😂