nhfvbjgv مدیر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1297 عنوان بینی عمل کردم داغون شدم میشه بیای | مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 148 پست سلام ۴ماه و خورده ای هست عمل کردم بینیم کوچیک تر شد ولی هنوز یکم ورم داشت دکترم گفت دیگه نیازی نیست چسب بزنی کلا منم دیشب نزدم صبح بیدار شدم ترسیدم از بینی قبلم هم بزرگ تر شده مخصوصا نوکش گرد و بزرگ شده خیلی گریه کردم بچهاشما هم که چسبتون رو بر داشتین اینجوری شدین یا فقط من بد بخت اینجور شدم و کی خوب شدین؟؟؟؟؟ من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 1403/08/08 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1297 هرچی بگذره بهتر میشه حدود ۱سال بعد عمل ورمم رفت بعد یه سالم هی بهتر جا افتاد تو صورتم اهان انشالله زود ورمش بره حالم بدهچه مدلی عمل کردی شما من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
salivannn عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 10194 اهان انشالله زود ورمش بره حالم بدهچه مدلی عمل کردی شما میره عزیزم. زیاد جلو اینه نرو و حساس نشو تا دوره ش بگذره.من نیمه فانتزی یه قوس ملایم داره و نوکش گرده
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1297 نگران نباش من بعدعمل بینی روز7 دماغم خونریزی کرد تااون دنیا رفتم وبرگشتم ،به حدی حالم بدشده بودکلی ... قربونت برم انقدر زجر کشیدم بعد از عمل چشام پر از خون تار میدیدم چشام از ورم باز نمیشد قطره مینداختم مشت میزدم به دیوار از سوزش و درد خونریزی و اینا ولی دیگه تحملم به صفر رسیده من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1297 نگران نباش من بعدعمل بینی روز7 دماغم خونریزی کرد تااون دنیا رفتم وبرگشتم ،به حدی حالم بدشده بودکلی ... بعد از برداشت چسب بینیتون بزرگ شد ؟کی ورمش رفت مثل وقتی که چسب زدین شد من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1297 پس اصلا نگران نباش به مرور زمان ورمش میره. دکتر من گفت هرچی بیشتر چسب بزنید بهتره اهان شما چی میشه بعد از برداشت چسب تجربتون رو بگین ؟ من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1297 میره عزیزم. زیاد جلو اینه نرو و حساس نشو تا دوره ش بگذره.من نیمه فانتزی یه قوس ملایم داره و نوکش گرد ... دقیقا منم مثل شما عمل کردم قبلا گوشتی بودین انشالله که بره یه لحظه رفتم جلو اینه ترسیدم از خودم گفتم بینی دیروز کجا و امروز کجا من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1297 میره عزیزم. زیاد جلو اینه نرو و حساس نشو تا دوره ش بگذره.من نیمه فانتزی یه قوس ملایم داره و نوکش گرد ... ولی به پره هاش دست نزد گفت چون یکم گوشتیع ولی سوراخات کوچیکه نفس نمی تونی بکشی 🥲 من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16522 ادویه و نمکو هنوزم مثل قبل رعایت کن دردم از یار است و درمان نیز هم
نیکو1403 عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 793 چون به چسب عادت کرده ی مدت ورم میکنه به مرور کمتر میشه تا یک و نیم سال صبر کن باور کن از این بینیت هشتاد درصدش ورمه
salivannn عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 10194 دقیقا منم مثل شما عمل کردم قبلا گوشتی بودین انشالله که بره یه لحظه رفتم جلو اینه ترسیدم از خودم گفتم ... مبارکه❤️نه من غضروفی استخونی بودم.
zahranibom عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 1705 جسارتا میشه اسم دکترت رو بگی؟من میدونم که بینی گوشیتی رو تا یک سال باید بهش زمان بدی نگران نباش.سوال کن شب ها چسب بزنی برات خوبه یا نهچون من دیدم یک سریا تا مدت ها شب ها چسب میزنن. شد...😍
nhfvbjgv مدیر استارتر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 1297 ادویه و نمکو هنوزم مثل قبل رعایت کن یخورده میخورم ولی زیادنه به نظرت تاثیر داره من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست
city_of_star عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 5941 چسبشو برداشتی ورم کردهدیگ گریه هم ک کردی الان حتما شده بادمجون😂نگران نباش ورمش میرهولی کلا از زمانی که چسب رو برمیداری بینی یکم بزرگتر از حالتی ک چسب میزذی میشه این اتفاق برای خودم افتاد
salivannn عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 10194 ولی به پره هاش دست نزد گفت چون یکم گوشتیع ولی سوراخات کوچیکه نفس نمی تونی بکشی 🥲 اشکال نداره تنفس مهم تره یه سری دکترا یه جوری عمل میکنن نفس کشیدن سخت میشه و کار به ترمیم میکشه دکترت با وجدان بوده.