2777
2789
عنوان

بینی عمل کردم داغون شدم میشه بیای

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 148 پست
دکترمن گفت ک بین6ماه تا یک سال طول میکشه ک ورم کلیش بخوابه پس زیادنگران نباش

گفت ۱۰ درصد ورم داری امروز شد ۱۰۰۰ درصد یهویی 

شما که چسب برداشتی مثل من شدی

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من فروردین عمل کردم

چقد بزرگ شد بعد از چسب 

چقد طول کشید تا مث وقتی که چسب بزنی روش کوچیک بشه 

لطفا توضیح بده ممنوتم

گفت ۱۰ درصد ورم داری امروز شد ۱۰۰۰ درصد یهویی شما که چسب برداشتی مثل من شدی

آخه اینم بگم ک سرما باعث تشدید ورم میشه هاا

من دماغم استخوانی بود وبعدسه ماه زیادورم نداشت دیگه

بله منم اینجور بودم ورمه

چقد طول کشید تا مث وقتی که چسب بود کوچیک خوش حالت وایسه کارم شده گریه دستام یخ زده

چقد بزرگ شد بعد از چسب چقد طول کشید تا مث وقتی که چسب بزنی روش کوچیک بشه لطفا توضیح بده ممنوتم

ورمش شد در حد وقتی که تازه اتل برداشتم

من فروردین عمل کردم

تا شهریور چسب زدم

الان حدود ۵۰ روزه ک چسب نمیزنم بازم ی مقدار ورم داره

کلا عمل بینی پروسه طولانیه

خیبلییی باید صبور باشی

چقد طول کشید تا مث وقتی که چسب بود کوچیک خوش حالت وایسه کارم شده گریه دستام یخ زده

عزیزم بینی شما تو اتاق عمل فرم و شکل گرفته

دیگه مگه چیه بخواد باز بزرگ بشه

همین گریه هم باعث ورمه

بینیت گوشتیه؟ حتما تا ۶ ماه کامل ۲۴ ساعته چسب بزن اگه دیدی ورمش کم نمیشه برو پیش دکترت کورتون بزنه

نیمه گوشتی ۴ ماه زدم گفت دیگه نمیخاد بزنی و کورتون هن نیاز نداری 

ولی امروز خیلی بد و زشت شد

آخه اینم بگم ک سرما باعث تشدید ورم میشه هاامن دماغم استخوانی بود وبعدسه ماه زیادورم نداشت دیگه

همشم تو خونه هستم کنار بخاری نمی دونم بخدا خیلی پشیمونم خیلی

ورمش شد در حد وقتی که تازه اتل برداشتممن فروردین عمل کردمتا شهریور چسب زدمالان حدود ۵۰ روزه ک چسب نم ...

اهان خوش حالت وایساده یانه ؟انشالله تموم ارزوهات براورده بشه گلی 

شکلش زشت نشده  خیلی داغونم بخدا 

هرچی بگذره بهتر میشه حدود ۱سال بعد عمل ورمم رفت بعد یه سالم هی بهتر جا افتاد تو صورتم

همشم تو خونه هستم کنار بخاری نمی دونم بخدا خیلی پشیمونم خیلی

نگران نباش من بعدعمل بینی  روز7 دماغم خونریزی کرد تااون دنیا رفتم وبرگشتم ،به حدی حالم بدشده بودکلی خون بالاآوردم وبیهوش شدم فشارم اومدرو6بزور رسوندنم بیمارستان 

اون موقع چون حالم بدبودمدام باخودم کلنجارمیرفتم وگریه میکردم ک چراعمل کردم،ازصب تاشب آینه دستم بود ودماغم رو چک میکردم ی روزسوراخش نامتقارن بود ی روز ورم داشت 

خلاصه ک پشیمون بودم ولی بعدگذشت چندماهه کلا حساسیتت کمترمیشه ،دماغت فرم خودش رو نشون میده و ورم هاش میخوابه 

ایناروگفتم ک زیادخودتوعذاب ندی چون همه این دوران رو گذروندن نگران نباش یکی دوماه دیگه کاملاخوب میشه😍

عزیزم بینی شما تو اتاق عمل فرم و شکل گرفتهدیگه مگه چیه بخواد باز بزرگ بشههمین گریه هم باعث ورمه

درسته راست میگی تا پریشب خوب بود ولی یکم ورم داشت ولی یهو امروز که چشب نزدم بزرگ تر از قبل عمل شد مخصوصا نوکش مث توپه 🥲🥲🥲🥲

نیمه گوشتی ۴ ماه زدم گفت دیگه نمیخاد بزنی و کورتون هن نیاز نداری ولی امروز خیلی بد و زشت شد

پس اصلا نگران نباش به مرور زمان ورمش میره. دکتر من گفت هرچی بیشتر چسب بزنید بهتره 

2790
2778
2791
2779
2792