alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 404 عنوان خانوما 33 بازدید | 8 پست لطفا جوابتون هر چی هست دلیلتون هم همراهش بگین سوالم اینه ک میخوام نظر شمارو درباره شغل پلیس برای یک خانم رو بدونم .لطفا توهین نکنید ب همدیگه و موضوع تاپیک فقط جواب بدین 🙏🏻🌱 ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام 1403/08/08 | 18:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mariiiiiiiii00000 عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1957 نمیدونم برای خودم دارم فکر میکنم ، حس میکنم خیلی استرس داره
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 33979 خوبه عالیه سخت نیس اگهدوست داشته باشه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 404 نمیدونم برای خودم دارم فکر میکنم ، حس میکنم خیلی استرس داره یعنی شمام علاقه دارین و پیگیر هستین ؟من حضوری پرسیدم بله مث اینکه هم سخته هم استرس داره و شاخه های مختلف داره نظرتون چیه کلا عزیزم ..؟ ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 404 خوبه عالیه سخت نیس اگهدوست داشته باشه شرایط قبولیش رو اطلاعی دارین عزیزم ؟ ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 44811 عزیزم بنظرم اگه میتونی از پسش بر میای بروبالاخره خانوما عاطفی ترن ، این شغل هم خطرناکهاگه برای ازدواجت برای زندگی خودت چه بخای ازدواج کنی چه نخای ، مشکلی ایجاد کنه که میکنه از پسش برمیای؟ 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️
alittlemiss مدیر استارتر عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 404 عزیزم بنظرم اگه میتونی از پسش بر میای بروبالاخره خانوما عاطفی ترن ، این شغل هم خطرناکهاگه برای ازدوا ... عزیزم برا خودم نیست سوالم ولی حتما همه چیزشو پذیرفته چه مشکلی برای ازدواج ایجاد میکنه ؟ ریشه درختیام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کردهام
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 44811 عزیزم برا خودم نیست سوالم ولی حتما همه چیزشو پذیرفته چه مشکلی برای ازدواج ایجاد میکنه ؟ بالاخره خطرناکه 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️
mariiiiiiiii00000 عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1957 یعنی شمام علاقه دارین و پیگیر هستین ؟من حضوری پرسیدم بله مث اینکه هم سخته هم استرس داره و شاخه های م ... نه عزیزم خودم علاقه ای ندارم، اگه از ایناس که باید عملی برن نمی پسندم ولی یه سری هستن پشت سیستم ان اونا باز اوکی تره هرچی شغل کم خطر تر بهتر❤️