2777
2789

تو خوابگاه زندگی میکنیم.  هم اتاقیمون بچه پولداره ما معمولی هستیم.  کول پد لپتاپشو دقیقا گذاشته بود وسط اتاق و خودش رفته بود دانشگاه بعد کول پدشم اپله. 

بعد من صبح بیدار شدم از تخت اومدم پایین با چشمای خوابالود برم دستشویی این وسط بود ندیدم پام رفت روش یه کمش شکست. 

الان اون دانشگاهه هنوز برنگشته.  کسی هم نمیدونه پای من رفته روش. 

میترسم بیاد و بفهمه و بخواد ازم سه چهار میلیون پول بگیره بابتش منم پول ندارم. 

باید چی کار کنم؟  خب نباید وسط اتاق رو زمین ول میکرد میرفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی متوجه نشده هم باید کارتو گردن بگیری واقعا نمیشه که ولی برا خسارت زیر بار نرو بگو خودت بی نظم بود ...

اره ولی میترسم قبول نکنه و بخواد به زور ازم بگیره یا به سرپرست بگه 

تو هم برو بیرون بعد که اون اومد نیم ساعت بعدش بیا بگو از صبح رفتم دنبال فلان کار😂

اگه گفت این شکسته بگو نه چی عه چطور شکسته کسی نبوده که بکشنه عه شاید از اول شکسته بودههه ها نه او وا چی

نمیشه نگی هم حق الناسه

اره. 

کول پدش خراب نشده زدم دیدم سالمه موتور و فنش ولی دیوارش در حد دو سانت یه تیکه  از پلاستیکه دورش شکسته جدا شده. 

اینم از این اداییاست پول همون شکستگیه کوچیکو ازم نمیگیره میگه اندازه یه دونه نو بهم پول بده.  تازه قیمتشم گرونتر میگه.  مثلا ماژیک راندو بهترین برندشم ۱۵٠ هزار تومنه،  این به دوستش ماژیک داده بود که دوستش کاراشو بکشه.  با اینکه خودش داده بود ولی بعدش میگفت ماژیکامو دونه ای چهارصد هزار تومن خریدم دادم این دختره کشید تمومشون کرد. از رو همین میگم اونو که خودش داده بود اونجوری آبرو بدبختو برد.  وای به حال من. 

اره. کول پدش خراب نشده زدم دیدم سالمه موتور و فنش ولی دیوارش در حد دو سانت یه تیکه از پلاستیکه دورش ...

خوب پس نگو بزن برو بیرون بگو من نبودم اینجا

.