زننمد مدیر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 عنوان شوهرم چنان اخمی کرد سکته کردم 😑 | مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 26 پست کارای خونه رو تموم کردم چراغارو خاموش کردم براخودم میوه پوست گرفتم انگور دون کردم داشتم میخوردم و سرگرم نبنی سایت بودم یهو دیدم دوتا چشم سفید بهم خیره شده 😡ک من خوابم میاد خیلی سروصدا داری منم ظرف میوه رو زیر پتو قایم کردم بخورم وای بازم میگه صداش میاد 🤕 زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 1403/08/08 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahakbanoo عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13075 ارررره ازصب شیفت رفته خسته شده داره باب اسفنجی میبینه ک بخابه چه جالب و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 من بودم چراغو روشن میکردم تو گوشش میخوردم 😂🤷♀️ خو من چسبیدم بهش زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 چه جالب عادتشه زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
queen_a عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 448 صدای میوه خوردن من بلندتر از باب اسفنجیه یعنی یا حساس شده الکی ربطی به بلندی مداره رو مخه برا شنونده
stotious عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 7902 خب منم خستم چه ربطی داره اگه خسته ای بگیر بخواب پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 وااای حتما میخاد😆 تارف زدم قیافه گرفت😑 زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 چه ربطی داره اگه خسته ای بگیر بخواب 😬 زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 😂😂😂😂😂😂😂😂خندم گرفت از خیر میوه بگذر گذشتم خواهر زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 وای حق داره فکر کن میخوای بخوابی، یکی چق چق صدا بده یه چیزی بخوره. چه وقت خوردنه آخه. خیلی بهم مزه داد حیف خراب کرد حسمو زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 خب عزیزم خسته است منم یکی کنارم چیزی بخوره مقع خواب عصبی میشم بیا بیرون بخور دیگه تنبلیم شد تکون بخورم گذاشم کنار زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم
queen_a عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 448 دیگه تنبلیم شد تکون بخورم گذاشم کنار تو شکمو نیستی شکمو واقعی میرفت میخورد میامد😅 نوش جان ولی خدایی حق داشت
زننمد مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 3888 تو شکمو نیستی شکمو واقعی میرفت میخورد میامد😅 نوش جان ولی خدایی حق داشت قربونت برم من خیلی خونسرد نگاهش کردم ب خوردن ادامه دادم دیدم دیگه قاط میزنه گذاشم کنار رفتم زیر پتو زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم