2777
2789
عنوان

خاطره ها یا چیزای ترسناک بگید😱😂

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 73 پست
اره اینو دیدم اینستا ولی جای مامانه بابا بود اینم ترس داره خدایی

من هربار نصف شب میرم دسشویی این کلیپ لنتی میاد تو ذهنم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ن خیلی زیاده توی گوشم آروغ وحشتناکی زد یا مثلا ی شب تنها بودم از پشت شیشه نگام میکردومیخندید خیلی بد ...

ناراحت نشی اجی قشنگم ولی من جات بودم میرفتم دکتر الان از لحاظ علمی اینا همه توجیه داره به خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی کلیپ دیدم مامانه میاد شب بخیر بگه ب بچش بچه میگه مامان زیر تختمو چک کنمامان میخنده میگه این زیر ک ...

خدا نکشدت آره من اینو شنیدم 

یه کلیپ دیگه مشابه این دیدم 

چرا یادم انداختی دلم ریخت😬

خدا نکشدت آره من اینو شنیدم یه کلیپ دیگه مشابه این دیدم چرا یادم انداختی دلم ریخت😬

بدترش برای من افتاده ولی چون امشب تنهام نمیخام تعریف کنم 

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

منم شبای زیادی تنها بودم ولی همیشه دلم قرص بوده که خدا هست کنارمه .و تا صبح خوابیدم.

من یاعلی بگم آروم میشم

بدترش برای من افتاده ولی چون امشب تنهام نمیخام تعریف کنم

امشب پریودم میترسم یاعلی بزبون بیارم گناه بشه😅

من 8_9 سالم که بود 

با مامان بابام میریم دریا شمال 

قشنگگگ جز به جز رو یادمه 

من خیلی شر بودم 

هنوز هم هستم البته 

مامانم هی میگفت نرو جلو 

من دنبال موج میرفتم جلو 

باهاش دوباره برمیگشتم عقب. 

این کارو چند بار میکردم 

بعد یهو نفهمیدم چی شد انگار زیر پات خالی میشه ها 

یهو زیر پام خالی شد افتادم تو دریا 

انگار میوفتی تو چاه 

اونجوری بود

بعد رفته بودم جلو قسمت عمیقی بودم تقریبا 

من فقط یه چهره یادمه 

یه پسر جوون موهای بلند دستمو گرفت 

خیلییی محکم کشید منو بیرون 

بعد یهو انگار اومدم رو آب 

گریه مامانمو قشنگ یادمه 

یکی دو سال بعد که قضیه رو به مامانم گفتم 

گفت اصلا به جز تو ممن بابات کسی نبوده اون اطراف 

من جز جن نتونستم به چیزی تفسیر کنم اون پسرو

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    

مثل چییییییی میترسم تنها هم هستم با دخترم ولی دارم میخونم کامنتارو. خودآزاری دارم😢

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

سمیرا جان روحت شاد جان خالیه تو این تاپیک😂😂😂

سمیرا اگ زنده تشریف بیار اگ نیستی روحت قرین رحمت😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

مثل چییییییی میترسم تنها هم هستم با دخترم ولی دارم میخونم کامنتارو. خودآزاری دارم😢

بخوون حالشو ببر خواهر😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

من 8_9 سالم که بود با مامان بابام میریم دریا شمال قشنگگگ جز به جز رو یادمه من خیلی شر بودم هنوز هم ه ...

خداروشکر سلامت موندی خواهر

بخوون حالشو ببر خواهر😂

دارم فیض میبرم🥴👌😂

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

امشب پریودم میترسم یاعلی بزبون بیارم گناه بشه😅

لعنتی😂

دارم فیض میبرم🥴👌😂

نترس ماهمه باهم هستیم😂