2777
2789
عنوان

خاطره ها یا چیزای ترسناک بگید😱😂

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 73 پست
لعنتی😂

گناس اره؟🤣

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

نترس ماهمه باهم هستیم😂

👍🥴😶‍🌫️😂

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گناس اره؟🤣

نه بابا😐

قرآنم میشه خوند

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

نه بابا😐قرآنم میشه خوند

الکی چون من وقتی نماز نمیخونم میگم لابد نجسم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ناراحت نشی اجی قشنگم ولی من جات بودم میرفتم دکتر الان از لحاظ علمی اینا همه توجیه داره به خدا

عزمزمه پیش دعا نویس رفتم گفت میخاد اذیتت کنه ک بکشند ن خدا شاهده حالم اوکی بود ی شب همسرم زنگ زد ازبیرون گفت چیزی نیاز نداری دارم میام گفتم ن عزیزم بیا اومدم برم داخل خونه دیدم یکی شبیه همسرم داره از در میاد بالا نگاش کردم غیب شد زنگ زدم همسرم گفتم اومدی گفت ن یکم طول میکشه بعد بهش گفتم گفت الان زود نیام نترس حتی ب همسرم گفتن تنهاش نزار بلایی سرش میارن شما حق داری باور نکنی خودمم قبلا باور نداشتم دوسال درگیرش بودم الان خوب شدم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

گناس اره؟🤣

نمیدونم ولی نترس من پشت سرتم😂

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

من هربار نصف شب میرم دسشویی این کلیپ لنتی میاد تو ذهنم

😂😂منم قبلا همینجوری بودم

نمیدونم ولی نترس من پشت سرتم😂

بیا خونمون خخخ

بیا خونمون خخخ

تو توخونتونم هووووووووهااااااااا😂😂

تو توخونتونم هووووووووهااااااااا😂😂

خیلی کثافطی😂😂

خیلی کثافطی😂😂

😂😂😂

الکی چون من وقتی نماز نمیخونم میگم لابد نجسم

قرآن و ذکر میشه خونده

ولی نماز نمیشه

بعضی آیه های قرآنی رو هم نمیشه خوند فکر کنم اونایی که سجده دارن نمیشه

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

قرآن و ذکر میشه خوندهولی نماز نمیشهبعضی آیه های قرآنی رو هم نمیشه خوند فکر کنم اونایی که سجده دارن ن ...

مرسی حاج خانم جدی نمیدونستم

مرسی حاج خانم جدی نمیدونستم

مسخره کردی؟😅

فکر کردم واقعا نمیدونی😑

مسخره کردی؟😅فکر کردم واقعا نمیدونی😑

بخدا نمیدونستم 😅

درخواست میدم سوال شرعی داشتم بپرسم