2777
2789
عنوان

خاطره ها یا چیزای ترسناک بگید😱😂

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 73 پست

@60486048 سلام تو تاپیکی یا نه بیا روبیکا جانم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

بخدا نمیدونستم 😅درخواست میدم سوال شرعی داشتم بپرسم

🤣🤣🤣🤣🤣

سوال شرعی😂😂😂

من فقط ۱۸ سالمه، حاج خانوم کجا بود🤣

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اونایی ک خاطره دارن لطفا بگن 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

همسایه بالایی ما رفتن از اینجا

بعد از چند روز نصف شب صدای حرف زدن یه زن میومد 

شب قبلشم صدای راه رفتن از سقف میومد

انشاءالله که توهم زدم😬

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

همسایه بالایی ما رفتن از اینجابعد از چند روز نصف شب صدای حرف زدن یه زن میومد شب قبلشم صدای راه رفتن ...

منم ی شب جایی دعوت بود شب خوابیدیم بهد سرمو رو بالشت میزاشتم صدای اهنگ کل کشیدن نیومد شک کردم سرمو ک بلند میکردم چیزی نبود چند بار بخدا بعد برگشتم ب همسرم گفتم زیر زمین صدای عروسی میاد گف  ن اشتباه میکنی فقط من میشندیدم بعد ترسیدم ب صابخونه گفتم اومد پیشم نشست خواهر شوهرم بود بعد فردا ک خواستیم راهی بشیم گفتم دیشب بدجور اذیت شدم همسایه هاتونم خواب بودن اما از زیر زمینتون صدامیومد خندید گفت ما جن داریم خودمم دیدمشون اما خودمو زدم ب اون راه

@روژان1373 بیا یچی بگم برگات بریزه🤭

😂

من یبار رفتیم روستامون. سمت هشترود

اونجام بیابونه دگ. شب بود با دختر داییم رفتیم لب چشمه اب بیاره.  تاریک بود شدید.  دورو برو ک نگا کردم.  ی ادم بود نمیدونم یا دختر بود. لباس سفید تنش بود موهای مشکی ریخته بود رو صورتش.  ی لحظه موهاش رف کنار چشماش قرمز بود مث اتیش.  ینی. جیغ زدما فقط فرار میکردم 😢🤦‍♀️خیلی ترسناک بود 

البته بیس سال پیش فک کنم.  هیچوقت یادم نمیره😫

من یبار رفتیم روستامون. سمت هشترود اونجام بیابونه دگ. شب بود با دختر داییم رفتیم لب چشمه اب بیاره. ...

عبعضی ترسیدم😂

منم ی شب جایی دعوت بود شب خوابیدیم بهد سرمو رو بالشت میزاشتم صدای اهنگ کل کشیدن نیومد شک کردم سرمو ک ...

وای 😐😐😬

دیگه براشون عادی شده😑😂

عبعضی ترسیدم😂

حالا چن خ پیش. خاب دیدم رفتم حموم. سرمو ک شستم چشامو ک باز کردم دیدم ی جن لخت پشتش ب منه. تکون نمیخوره.  بخدا انقد جیغ زدم ب پشتش مشت میزدم ک بره😢

نمیدونم چرا بسم الله نمیگم 😫

حالا چن خ پیش. خاب دیدم رفتم حموم. سرمو ک شستم چشامو ک باز کردم دیدم ی جن لخت پشتش ب منه. تکون نمیخو ...

من زیاد میبینم اما اگ بترسی قوی میشن من همیشه ازحموم نیومدم از مشت سرم تا پایین پام لرز می‌کرد گفتن جنه میره تو بدنت

وای 😐😐😬دیگه براشون عادی شده😑😂

اره بخدا امشب تاصبح نحابیدم اول واسه اینک نترسم گفت همسایمونه نگاه کردم دیدم اونام خوابن